- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
btprg
senior tag
Teljesen irreleváns. Akinek olyan nagy sebesség kell, az már valószínűleg olyan eszközt használ, amiben van megfelelő USB3 periféria. Az FTDI USB termékek alapvetően kis sebességű UART, I2C stb. megvalósítására valók USB perifériával nem rendelkezdő mikrokontrolleres cuccokhoz, vagy egyéb IC-k csatolására.
-
ROBOTER
addikt
Nem figyeltem az utóbbi években a céget. 8..10 éve vettem és építettem be FTDI USB modult és chipet, de azok USB 2.0 Full Speedesek voltak (12 Mbps), High Speed sem volt közöttük, de nekem CNC-hez elég volt. Követték ők a későbbi szabványokat, USB 3-at?
-
Lacccca87
addikt
Azért ez egy olyan kapuk nyit ki amin nem biztos hogy be akarnak menni a döntéshozók. Egyfelől csökkenti a bizalmat a befektetők részéről, másik oldalról meg szerintem nem multinak vannak cégei/leányai Kínában amit így szintén eladásra kényszeríthetnek.
Érthető az intézkedés, de amíg a gyártások ki vannak szervezve távolkeletre addig ez nem ér semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Dolce Gusto
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Futás, futópályák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- Asus TUF Gaming B650M-Plus DDR5 AM5 Alaplap - Számla & Ingyenes Szállítás
- Gigabyte 850W 80+ Gold P850GM Full Modular - Számla & Ingyenes Szállítás