- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Rowon: AXAGON EE35-GTR 3.5 külső merevlemez ház bemutatás
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Aktív témák
-
dokar
addikt
hogy rúgja meg a szőröslábú macska, picit balra húz az autó ha elengedem a kormányt
-
dokar
addikt
jó reggelt mag
-
dokar
addikt
megyek megiszom az esti arany ászok söröm és nézek közben doktor house-t.
-
dokar
addikt
buher, világoskék a csati
-
dokar
addikt
nem tudok aludni, felbaszta a csőröm, hogy az én verdámban sokkal kevesebb km van mint a buheréba, aztán enyém jobban eszi az olajat
-
dokar
addikt
válasz
buherka #11282 üzenetére
Eddi GM félszintetikus olajat használtam 10W 40-es verziót. Tutod azt a kék matricást
Szerinted mehet bele megint?naná.
én is azt használom.
nem éri meg bele a 3x-4x drágább olaj mert előbb vagy utóbb úgyis olajtemetővé válik a motor.hol cserélsz olajat? van aknád? én múltkor a szülimhez elautóztam, aztán anyám féltve őrzött füves területét jól összekentük olajjal apámmal.
-
dokar
addikt
válasz
buherka #10927 üzenetére
előbb kifelejtettem: verdám hangja
de van egy kis gáz, mert indítás után olyan benzinszag lesz, minha körbelocsolták volna kívülről az autót benyával.
-
dokar
addikt
válasz
buherka #10705 üzenetére
A KPM már KF és a kamionosokat fogdossák. Rendőr faterom javasolta, hogy szedjem ki a katit. A zöldkártyázás is úgy ment, hogy meg se mérték.
Szedd le a radit, aztán öntsél bele ecetet, az szétszedi a vízkövet. Ha pezsgő hangot hallasz, akkor a vízkövet öli.
Mi folyt itt egész éjjel? Chat?
-
dokar
addikt
válasz
buherka #10690 üzenetére
nem tudom széttört -e, de berezonál 100-105 között a verda, pont ezzel a sebességgel szoktam legtöbbször országúton menni. meg mivel olajfogyasztásom is van, lehet, hogy már el van tömítve a kati. nélküle jobabn fog menni és vagy nem fog berezonálni vagy pedig más fordulaton fog.
az bazz dugulás. lezárt volna a termosztát? vízköves nem lehet, elvileg desztivíznél rosszabbat senki sem tölt bele.
na de én megyek már feküdni, holnap reggel 8-tól este 5-ig meló.
-
dokar
addikt
válasz
bolondember #6282 üzenetére
dolgozzá
-
dokar
addikt
árulja már el vki mit dolgoztok itt?
-
dokar
addikt
válasz
bolondember #3395 üzenetére
na, mi a csuda, elmentél éjjeli őrnek vagy mi a csöcs?
Aktív témák
Hirdetés
- Mackie CR8-XBT aktív stúdió monitor
- Asrock X99 Extreme 4 alaplap hibátlan
- Apple iPad 8. Generációs A2270 32GB Wi-fi Space Grey 100% Aksi
- HP Z440 Workstation Munka+játék PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB SSD QUADRO M2000 4GB DDR5 WIN11 1ÉV GAR!
- Eladó Gamer PC : Win10/Core i7 k-s proci/32GB ram/új SSD+új 1TB HDD/új RGB ház !
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Samsung Tab S9 8/128GB Csak kipróbált 12 hó jótállás! Állapot 10/10
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest