- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fúúúúú!! Nekem megvan kazin az az album, amelyiken a BLUE is van! Tök jó, csak sajna a kazi tönkrement...
Biztos agyonhallgattam... -
Cinelíze
újonc
Helló mindenki!
Ha polót küldeni nem is tudnék, de van pár hivatalos E65 logó, amit elküldhetek mailben, aztán azt rányomtattathatjátok polóra, csomóan ezt csinálják, ugyanis eredeti E65 polók egyelőre nincsenek forgalomban...
@ Dovizioso: Ha érdekelnek a klippek, akkor figyelmedbe tudom ajánlani a www.eiffel65rockz.com -ot, fenn van az összes létező videóklippjük. ;)
Egyébként az Agyasima által említett fan-fórumból vagyok, és ha esetleg valakit még érdekel infó a zenekarról, vagy van egyéb óhaj-sóhaj, akkor -> www.blisscoforum.com (egyébként a srácok jelenleg épp 4. albumukon dolgoznak)
Na, ennyi, bye mindenki! -
KERO_SAN
aktív tag
Fel
-
PapaMaci
őstag
Van már egy ilyen topik:
Bővebben: link -
KERO_SAN
aktív tag
Up
-
KERO_SAN
aktív tag
! FEL
!
-
KERO_SAN
aktív tag
Ok, ahogy gondolod.
Up. -
Bash
őstag
A Hardver Piac hardver témájú bizniszek gyűjtőhelye, ezt átraktam a Fáradt Gőz-be.
-
KERO_SAN
aktív tag
UP !
Ebay, google nem talal semmit a temaban.. ( csak cdk es egyeb hanghordozok) -
KERO_SAN
aktív tag
Szoval, meg dec. elejen lattam egy sracon (odamentem hozza megkerdezni, hogy hol vette, de olasz volt, es igy sajna nem nagyon tudtunk kommunikalni
) , es most ilyet keresek.
Sotetkek szinu volt, asszem feherrel votl beleirva h Eiffel 65.
L,M,S-es meretben erdekel, de legjobb az M-es lenne
ui: nem kell hulyenek nezni
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, MS3091, 94% Akkumulátor
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Számítógépház bazár! Lian Li, Kolink, Hyte, DeepCool, Jonsbo. Frissítve:08.06
- Lenovo Thinkpad T495, 14" FHD IPS, Ryzen5 Pro 3500U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gar
- Dell Latitude 5590, 15,6" FHD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( o
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest