Hirdetés
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
detroitrw
addikt
Ennek örülök, hogy pizítív csalódás volt
Sajnos itt is bizonyos emberek szeretik érvényesítettni a "felsőbb"rendűségét ...
Vannak eléggé lekezelőek is az a tipikus sz@r kedve van akkor másnak se legyen okéskb. fél éve a céges telefonon bemutattkozott egy rendőrfőkapitány
Mondja, hogy a főnökkel szeretne beszélni, adjam vagy adjam meg a számát.
Válaszoltam neki, hogy sajnos ezzel nem tudok mit kezdeni (hogy ő kicsoda, többszörös jelezte a beosztását), adja meg a számát és ha úgy van akkor visszahívjuk.
Hangra egy 60+ -os ürge volt, de annyira magaslórol beszélt, hogy gyakorlatilag az első másodpercekbe bekapcsolt benne a g@ci mód.
Ebbe a példába csak az a szörnyű, hogy pont neki kellett volna a legjobban tisztába lennie, hogy mennyi átverős telefonhívás van, a másik ha meg annyira magas beosztásba van (mint kiderült valid volt, csak hát a stílus ...) akkor pikkpakk ki kellett volna derítenie a cégvezető telefonszámát, ezzel szembe jól felb@szta saját magát is, hogy nem sikerült belőlem semmilyen infót kicsikarni(ezt később meg is jegyezte a vezetőnek, hogy még azt se sikerült kiderítenie a beszélgetésünkből, hogy én ki vagyok ...)
Azóta én vagyok a telefonos tűzfalNa, de izgatottan várjuk a fejleményeket
-
detroitrw
addikt
válasz
Kalandor #149 üzenetére
Olyannal még nem volt szerencsém, hogy átvételnél az eladó többet várt volna
Ellenkező esetre pedig számtalanszor, hogy adjam kevesebbért ... aztán jönnek a kifogások:
- nincs nála annyi
- messziről jött és drága a benzin, így nem éri meg neki
- alapból kevesebbet ad át
- és valamikor ezeket kombinálva akár közvetlen előtte telefonon bepróbálkozikHa már telefonon erősködik akkor inkább elállok (
) az eladástól, mert lerí róla hogy "C"-s jogsit kapott az élettől
#141V.Milán:
Kíváncsian várjuk a fejleményeket.Ha még nem voltál ilyenen akkor ne lepődj meg, ha úgy kezelnek majd mintha Te követted volna el az egészet (vagy még többet).
NO PARA
ja és persze amit csak tudsz vigyél magaddal akár kinyomtatva, de ha lemented pl. pdf-be akkor az is jó lehet (bár nem tudom mennyire érdemlegesen kezelik a digitális "bizonyítékokat")
Eddig megúsztam
-
detroitrw
addikt
+1
szerintem se jó az ilyen esetekbe a pozitív megerősítés, hogy "helyesen" cselekszik (hogy az akaratát tudja érvényesíteni)
Persze az más dolog, ha tetlegességig fajul(na)#121janeszgol:
Nem lehet tudni, ki mitől lesz olyan, ha az alap beállítottsága ilyen "akaratos/aggresszív" az még a jobbik eset.
De ha tudatmódosító szertől lesz ilyen, ott teljesen mindegy ki, mit, mikor csinált (vagy nem csinált) vele#124V.Milán:
Ha mégis össze "kell" vele futnod akkor csakis nyílvános helyen, lehetőleg ahol akadna a közelbe segítség.
Másrészt meg érdemes ilyenkor is rögzíteni a háttér eseményt. -
detroitrw
addikt
válasz
Graphics #102 üzenetére
Persze egy ido utan "tudja" szurni az ember, de ezt senki se a csecsbol szivja magaba
Szal mindig lesznek aldozatok, ezt nem is lehet 0-ra redukalni...Akar egy teljesen normalis embernek is lehet olyan eletbeli torese amitol kifordul
Bar az ember pont attol ember, hogy ...,de ez valakinek nem esik le a gorbe tukorbe
Profilozas,
lasd en is beszopiztam egy forumtarssal ...
Amikor a biznisz lezajlott tobb szaz pozitiv ertekelese volt (semleges es negativ egy se).
Amikor belekevereztem, aztan derult ki, hogy neki is volt mar egy masik regje amivel szintem nem volt kerek a vasarlas ... na peldaul o is ujra regisztralt, sot az elozo nick nevet is kiirja ... -
detroitrw
addikt
Jajj, hat a mai vilagba meg a fogkefevel is lehet netezni.
Az IP/MAC cim tiltast is viszonylag konnyen lehet orvosolni.#100V.Milán:
Olyanra gondoltam mint, amikor bizniszelsz es figyelmeztetnek, hogy ne utalj elore, csak hat az emberrel kapcsolatos problemajelzes lenne.
Akar ugy, hogy az elso uzeneteknel egy felugro ablakba legyen amit jova kell hagyni, ha folytatni akarod a csevegest ...de ez csak "otleteles" reszemrol
-
detroitrw
addikt
Igen, az ilyeneknek szerintem valami jeloles kellene, hogy mar problema volt vele es csak ovatosan.
Hat sajnalom, hogy ilyen helyzetbe kerultel.
Az "itteni" dontes meg varhato volt (sajnos)
Pont az ilyenekkel lehetne szerethetobbe, megbizhatova varazsolni az oldalt.
Akar buntetopont rendszerrel ...#97miqlas:
A tiltas nem biztos, hogy a legjobb megoldas.
pl. szerintem az jobb lenne, ha az illeto tudta nelkul, ha valakinek privit ir vagy ha neki irna valaki akkor a masik felt lehetne tudatni, hogy tejtermek van a fule mogott es csak ovatosan.Ha kirakjak akkor vissza tud jonni masik neven es tiszta lappal indul ...
-
detroitrw
addikt
Vannak érdekes emberkék az biztos ...
pl. nekem is van egy negatív -om, úgy hogy én voltam a vásárló és előre fizettem
persze azért kaptam mert én az eladó hozzáállása miatt (folyton ígérgetett ...) adtam neki egy negatívat (hozzáteszem már egyszer kitiltott emberke akinek az előző regjével is hasonló esetbe futottam ...)
kölcsön(kenyér) visszajárAzóta vagy 8-an már rámírtak, hogy Ők se hiszik el, hogy velük is hasonlóképpen viselkedett és, hogy lehet csak ennyi negatív értékelése
Ezekből többen inkább elálltak a megrendeléstől és visszakérték a pénzüket ...Amikor ezt anno jeleztem a "főnökségnek" akkor csak szépen leráztak, hogy neki is joga van negatívat osztani ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest