-
LOGOUT
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nowi
tag
válasz
kzsolt00 #553 üzenetére
azert akarom mert a ECard vegu Egpu kartya egesz egyszeruen nem megy bele a Cardbus csatiba.. probaltam ...
van benne ilyen(mpcie). de mivel abban a wifi modul ul igy "elbaszott" helyen van.. (gyakorlatilag az egesz also burkolatot le kell bontani hozza). Ez egy kicsit szerencsetlen kialakitasu egy gep ebbol a szempontbol.
mert egyebkent meg nagyon szeretem. -
Nowi
tag
sziasztok
megint egy kerdes.
vajon ez mukodhet olyan esetben is ha az adott laptopban csak Cardbus csati van de van hozza egy Cardbus-ExpressCard atalakito??
-
Nowi
tag
szia.
ha a belson probalom abszolut nincs kep(sot ilyenkor van hogy a gep is csak ujraindul es nem jon be a win8). csak kulso monitoron ad valameddig kepet.
proci i5 2520M.egyedul kulson sikerult eddig kepet csiholnom de azt is ugy ahogy mondtam.
nincs otletem miert csinalhatja.
en valamilyen utkozesre gyanakszom de nemtudok rajonni mi, mert nincs dedikalt kartya csak ugye a HD 3000....egy 500W-s Enermax de ez nem hiszem hogy problema lenne.
-
Nowi
tag
hmmm
pontosan mire is gondolsz??
- PE4H ver 2.4a adapter , Toshiba Portege r830 laptop.
videokari most épp egy Gigabyte 450OC.
Összerakok mindent, belső mPcie helyet használva. elindul a gép de pl az is furcsa hogy a noti huoventi maxon porog.
Aztan bejon a win 8 kezdo es kb 10 masodperc utan eltunik a kep a kulso monitorrol. de nem fagy le csak nincs kep. -
Nowi
tag
sziaszok
egy kerdes illetve segitseg keres.
VAn egy Toshiba Portege r830. Szereztem hozza egy ilyen Egpu-s cuccot.
Osszeraktam a belso mpcie helyre. Addig ok is hogy elindul es kulso monitoron bejon a kep a videokartyaval.
viszont kb 10 masodperc utan elsotetul a monitor mintha atvaltottam volna masik megjelenitore de hiaba probalom valtani nem tortenik semmi.
Azt hallom hogy a gep a hatterben dolgozik mert rendszerhangok vannak. (pl ablakvaltas stb.)mi lehet problema??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Robot fűnyírók
- Asztrofotózás
- Robotporszívók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen videókártyát?
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest