- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tenken
őstag
válasz
pityke88 #971 üzenetére
Nekem 2560p van és imádom. Tettem bele egy 2760qm-et. Erőben tök mindegy "mekkora" a gép, helyet kevesebbet foglal és kijelzőt meg úgy is szerzel egy normális külsőt is, ha jót akarsz.
Subnoti i7-el kis méregzsák lesz. Igazi nyalánkság.
Rákúrva a 280x-et meg a milliós alienware-ek szinjét hozza -
kzsolt00
tag
válasz
pityke88 #971 üzenetére
A TV-t mondjuk pont nem javaslom játékra. Volt szerencsém már gépet próbálni TV-n méghozzá egy felső kategóriás 117cm es Samsungon, és egyéb másokon is, de nem. Határozottan nem jó rajtuk játszani szerintem. Túl nagy, nem tudsz annyira messze ülni mint kellene. Nem jó a billentyű egér páros már oda. De főképp az egér nem. Valahogy a válaszidők nem stimmeltek. Elég komoly egerem van, 100 felé állítható DPI vel, de sehogy sem jött össze. Ez lehet ember válogatja, de a nagy tv nem ajánlott a PC-s játszáshoz. Arra ott a konzol.
Inkább tartsd meg a monitorod. Bár ez már tényleg csak részletkérdés
Amúgy én nem konkrét lapost tudok ajánlani neked, hanem koncepciót, ami alapján válogathatsz.
Legyen benne Express card , a praktikusság kedvéért, legyen benne egy minimum Második generációs ( sandy bridge-s) Intel ha lehet I7 es proci ( de i5 s belefér ) rendelkezzen minimum 4gb rammal, és a kényelmesség kedvéért egy SSD vel ( bár utóbbi nem alapkövetelmény a rendszerhez).Olyan laptopot keress, ami ezeknek megfelel.
-
kzsolt00
tag
válasz
pityke88 #887 üzenetére
ODD helyére nem nagyon van működő megoldás. Ott ugye SATA csatlakozás van. Amire te gondolsz az mPCI-e csatlakozó felület, na az lehet a gépedben, és ugye ahhoz kell bontanod a laptop alját.
Erre megoldás lehet az, hogy megkeresed pontosan, hogy hol van a csatlakozó felület a laptop alján, és az alsó borításba vágsz egy pontos lyukat, amin még befér a csatlakozásod, így nem az egész alját kell levenned, hanem fixen lesz egy kisebb lyuk.
Második megoldás hogy vannak ilyen nagyon nagyon vékony hosszabbító kábelek hasonló mint ez: katt a linkért És egy ilyet kivezethetsz pl a gép oldalába.
-
kzsolt00
tag
válasz
pityke88 #839 üzenetére
Ha nincs express card , még akkor is ott van az mPCI. Tudom macerásabb, hiszen bontani kell a gépet, de van ahol csak nagyon kis mértékben. Nézz utána hogy a Te típusodnál hol található az mPCI és ha nem nagyon eldugott helyen , szerezz be egy mPCI véges PE4L-t, vagy kínai exp GDC olcsóbb változatát. Azt hiszem 6.0-nál jár.
USB 3 mindig feltűnik, és el is csendesül. Ha lenne ténylegesen működő, jól használható verzió, már elterjedt volna, de minimum ez, vagy legalább a külföldi fórum tele lenne vele, de nem így van. Szerintem az el is felejthetjük.
-
Tenken
őstag
válasz
pityke88 #420 üzenetére
Elvileg nincs akadálya.
(#422) kzsolt00:
Gpuz-vel tudod pl megnézni, de figyelj majd, mert terhelés nélkül vissza állítja 1.0-ra őket. Kicsit meg kell dolgoztatni, hogy váltson.
Nézd meg a manualját, vagy a BIOS beállíásokat, hogy mit ír a pcie szabványáról. Amúgy a 2.0 elég rágóta van, ha csak valami nagy garázdaságot nem követtek el a notebook gyártói az alaplappal tudnia kellene.
Az más kérdés, hogy bírja is majd. Vannak esetek, amikor tudná, de hibázik alatta és csak 1.0-án tud stabilan működni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Androidos tablet topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Viccrovat
- Gyúrósok ide!
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest