Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uszomester38
csendes újonc
válasz
xabolcs
üzenetére
Nem baj a hordozhatóság egyáltalán. Ezért is szeretnék pc-t mert úgy sem hircibálom. Ha meg késsz a pc akkor ezt visszaalakítom. A kábelezést megoldom valahogy kitalálom. Az adapterhez is van itthon két régi tápegységem az eggyik azthoszem 450 a másik 500 vagy 550 wattos. Tényleg csak azért jött ez az ötlet mert szeretmék egy asztali pc-t összerakni de mivel kell oda is videókártya ezért gondoltam azzal kezdek akkor és ezzel is tudom addig használni,mert csak apránként tudom összevásárolni a cuccokat. És mivel játszok rajta most legfőkébb bf4 et és folyamatosan fps hibákat dob ezért nem olyan élvezetes, és félek hogy nehogy ez miatt hamarabb haljon meg a laptop mint mondjuk össze tudom rakni a pc-t. A processzor folyamatosan 80-81 fok káték közben a gpu 60-61. Ez miatt félek nehogy idő előtt lehaljon. Most megpróbálom thermal grizlyvel újrapasztázni de 2 hónapja volt pasztázva mx4-el.
RM007: én ali expressen néztem az adaptert. Félek én is hogy belefutok ilyen problémákba. Ennyire nem szeretnék igazából belemenni hogy ilyen problémák legyenek mert úgy is az aztali a cél. Igazából az lenne a jó hogy megveszem a cuccokat összerakom hogy működjön. Amiket videókat néztem ott összedugták a dolgokat deiver telepítés és nagyjából ment is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest