Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
Aktív témák
-
fendre
tag
Lehet. De az is számít ki mennyire töri be a saját egerét. Valószinű hogy aki már évek óta nyomja ugyanazzal az egérrel, az már eléggé ráérzett a dolgokra, ismeri az egere képességeit. Egy új vezetékes optikai egérnek is be kell törni a vezetékjét - eleinte. Igazából ez elsősorban a kezdőknek segít. + sokkal hamarabb át lehet szokni az új, jobb egerekre, mint korábban ha váltottál egeret, teljesen más is lehetett. Nekem is egy A4 Tech golyós egerem volt 4 évig, teljesen meg voltam vele elégedve - csak elkopott a golyója - és utána mikor lecseréltem a Logitech Dual Opt. ra akkor vettem észre hogy ''te jó ég, ez K jó''. A kicsi különbségeket inkább csak azok érzik meg akiknek van összehasonlítási alapjuk felső kategóriában. Viszont egy golyós egérnél még egy átlagos optikai egér is dimenziónyi ugrást jelent. Ezért aki nem nyomja igazán keményen annak kár kiadni 20-25+ rrugót, egyrészt még egy átlagos cucc is sokkal jobb mint egy régi kopott ''tisztogatós'' :)) golyós egér, másrészt aki gyengén nyomja ettől nem fog nyerni, hiába keménykedik vele LANpartykon ha bealázzák az egerével együtt!
Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- iPhone topik
- Projektor topic
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest