Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cambi
tag
válasz
TrueGooner
üzenetére
Több millió játékos?

Efootballt most PC-n 4-5 ezer játékos nyomja egyidőben, mondjuk eddig ennyit se láttam. A FIFA-t 60 ezren. Az Efootball ingyenes játék, a FIFA 70-100 (?) euro, s a FIFA-nak hetek múlva jelenik meg az új része.
Konzolon, mobilon mindkettőt sokkal többen tolják, ez egyértelmű. Az arányok akkor is változatlanok maradnak nagyrészt.
Egyik nap az online challengben PS 5-ön nem talált ellenfelet elsőre. Divisonban 1-2 percet kellett mindig várni, igaz, azt nem nyomtam már hónapok óta talán.
98 óta játszok a sorozattal PS1 óta. Én is megöregedtem mostanra, de hogy ebből a játékból szinte semmi nem maradt, amibe az ember "szerelmes" lett abban egész biztos vagyok.
S jelenleg ott tartok, hogy vagy megveszem a FIFA 22.5-öt, vagy maradok ennél hátha 2 év múlva játszhatok egy coop meccset a barátaimmal, akik még mindig velem együtt reménykednek 2-3 év után, hogy újra lesz játszható "PES". Én már nem fogom tovább védeni őket, mert a PES társadalom 90%-t hagyták cserben, s a pénzen kívűl őket sem érdekli semmi más. Külön tudok gratulálni a sok fogyinak, akik hetente elvernek pár eurot arra, hogy éppen megkapjanak valami OP fos playert, aztán ha a magyar csapatommal elverném őket, mennének vissza újra költeni.
Persze,ha így nézzük, a Konami nagyon is ügyes... Az nem számít, hogy a PES társadalom jelentős részét teljesen hidegen hagyja a Dream Team, a Myclub, meg hogy a 99-es Messivel rohangáljon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Robotporszívók
- sziku69: Szólánc.
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- További aktív témák...
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Persze,ha így nézzük, a Konami nagyon is ügyes... Az nem számít, hogy a PES társadalom jelentős részét teljesen hidegen hagyja a Dream Team, a Myclub, meg hogy a 99-es Messivel rohangáljon.