- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Na,megvan a kis cuccos. A legalapabb modell, 8G-s. Ma regegl jutottam el oda, hogy belenézzek. Gyári Linux van rajta. Sokat gondolkodtam, hogy feldobok egy XP-r rá. De kipróbáltam...és mit ne mondjak, az OPrendszer tökéletesen teszi a dolgát. Nálunk ez a gép lényegében a feleségemé, ill. ha elutazunk, vagy a másik gép nem működik, akkor tartalék.
A feleségem rendelkezik alapvető számítógépes ismeretekkel, de nem egy nagy "kocka" és tökéletesen tudja használni a kis masinériát. Nagyjából azt tudom mondani, hogy aki elboldogul egy mai Nokia telefonnal, annak ezzel se lesz gondja. Minden alkalmazás, ami a hétköznapokra kell felé van telepítve. Bekapcsoltam, és egyszerűen nem kellett belnyúlni. Gyorsan feláll a rendszer, minden hibátlan egyelőre. Úgy, ahogy egy gyakorlatlan felhasználónak az XP-vel kapcsolatban mindig lesznek kérdései, itt nem. Ezt igazából még nagymuterom is tudná használni...nálunk egyelőre jelesre vizsgázott.
Új hozzászólás Aktív témák
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Spórolós topik
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Gamer táblával tér vissza a Black Shark a globális versenybe
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyomtató topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Asus TUF A15 FA507NV 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- HP Victus 16 Gamer Ryzen 5 (Zen4) 32GB RAM! RTX 4050 Garancia: 2027-ig!
- Dell Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 7 165U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- Asus A17 FA707NUR 17.3" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Bonsen VS1900 vákuumos fóliahegesztő
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs