Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludsimon
veterán
válasz Fancy-boy #10710 üzenetére
NEM bankszámla, hanem bankkártya, ezt a kettőt azért illene nem össze keverni!
Márcsak azért sem, mivel a bankszámla műveket, mint terhelés (utalás) minden esetben pénzbe kerül, míg a kártyával történő vásárlás minden esetben ingyenes, még akkor is, ha külföldön vagy!
A pénznemi átváltásról most nem ejtettem szót, mivel itt a paypal-nal nem kérnek brutális összegeket, egyszerűen a bank átszámolja korrekten (ha így van beállítva! Alap esetben a paypal konvertálja a pénzt ami elég sok.).
Ha már itt tartunk, akkor azt is megemlíteném, hogy Magyarországon a legjobb árfolyamon átszámoló bank az OTP.
Amit pedig az oldalon írnak eladási ár, az sose annyi, én ahányszor vásároltam, mindig néztem, és -5-10 Ft/USD mindig volt.undefined
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Xiaomi Wifi 6 AX 1800 4 gigabit ethernet 4 antennás dobozos
- Eladó független Samsung xcover 5
- LENOVO ideapad 110-15ACL
- DELL Latitude bontás E5420 30 E5530 E6320 30 E6420 30 40 E5440 50 70 80 90 E7440 50 70 80 90E7240 70
- Újszerű Lenovo T480s FHD/FHD Touch T14 FHD IPS világító magyar billentyűzet jó akku!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest