Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- bitpork: Nagy dilema
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sly189
senior tag
Sziasztok, kézipoggyáznál mennyire toleránsak? 54Cm a leghosszabb kiterjedése a kézipoggyászomnak, de a többi mérete rendben van.
Átengedik?
-
navistreet
csendes tag
Sziasztok.
Most fogok először utazni EasyJet-tel, megrendeltem, kifizettem a jegyet, van kód, mindem OK.
DE!!! Akihez megyek, munka miatt, kért tőlem egy számlát, hogy kifizesse nekem a repülőjegyet. A honlapon egy fél mailcím sincs, ahol ezt meg tudnám tőlük kérdezni, hogy mégis hová forduljak ezzel a problémámmal. Tudna Valaki ez ügyben nekem segíteni?Üdv mindenkinek.
-
nemma
addikt
Látom, pörög a topik ezerrel, nekem mégis volna egy fontos kérdésem.
Van már tapasztalatom, repültem velük egy csomószor, most viszont le akarom mondani az egyik (már kifizetett) foglalásomat. Azistenértse találom az onlány felületen, hogy ezt hol lehetne megtenni! Valaki?
-
lesaux
veterán
Lefoglaltuk, hétfőn megyünk, kedden jövünk. Olcsó játék hülyegyerekeknek.
-
Ariadne
őstag
Épp most tudtam meg egy kanadai ismerőstől, hogy Londonból Kanadába
is megy fapados. Lehet, hogy 50k-val olcsóbb a jegy, de azért akkora távra legalább kétszer meggondolandó.
Ja, első fapados jegyemet akkor vettem a Skyra Párizsból, amikor még nem is volt leszállási engedélyük Ferihegyen.Csak úgy mehettek, hogy Pozsonyban leszálltak, és onnan tovább Bp. Akkor még nem ismerte senki, új dolog volt az egész fapados móka, két hete jártak még csak a gépeik. Szüleim kedvesen azon poénkodtak, hogy lehetőleg ne a szárny fölé üljek, mert akkor lehet nekem kell pedálozni, hogy fennmaradjunk. Mit mondjak, megnyugtattak.
-
tiv83us
veterán
válasz
philoxenia #24 üzenetére
Hat Philly, 5-6 orara ha fizetnenek se ulnek fel fapadosra...
Nem is tudtam, hogy mennek ilyen tavokra /5-6 ora az mar Londonbol az USA keleti partja.../.Egyebkent 1-2 ora is kinszenvedes volt. Foleg mikor a majma meg hatra is dontotte az ulest, mar tenyleg a nyakamban volt a labam. Inkabb fizetek ket-haromszor annyit, de legalabb cipo le, labak kinyujtva, laptop olbe, film elvez es nem attol fosas, hogy mikor integralja bele a gyomorszadba az elottedulo kisokos a gepedet, mert o hatra szeretne donteni az ulest.
-
lesaux
veterán
Ez már kicsit több, mint amit tudni akartam, de azért köszi.
Wizzairrel meg Skyjal már utaztam, csak ennek az Easyjetnek a díjszabásai nem egészen világosak számomra.
Azt mondja a honlapjuk, hogy A foglalásban szereplő 1 utas összesen 1 poggyászt adhat fel. Mégpedig 3200 forintért. (Oda-vissza persze.)
A jobboldalt meg azt látom, hogy Minden poggyászért Ft 1,600 díjat számolunk fel. (Eddig oké.) Minden utas 20 kg súlyú poggyász szállítására jogosult, a súlyt legfeljebb 8 kézipoggyász között elosztva.
Kicsit mintha kavar lenne a poggyászok meg a kézipoggyászok között. Ha én azt választom, hogy 0 poggyászom van, attól még felvihetek 20 kg súlyú kézipoggyászt ingyen? Mert ez volna a kívánatos. -
tiv83us
veterán
Nagyon faszan magasan repul, csak a labad is az egegben lesz a repules alatt, olya annyira "bo" a hely.
ps: Soha tobbet fapadossal...Komolyan kinzas, a "flight attendetek" flegmak, az ulesek kozelebb vannak egymashoz mint az Ikaruson, legutoljara csak ket ora kesessel szalltunk fel Londonban, mert vartak ket 19 eves szemelyre. Na ilyet komolyabb legitarsasag nem csinal.
Osszegzes: szar szerviz, kenyelmetlen, paraszt utaskiserok, de elvisz oda ahova kell. Mar ha a terdedet fenn tudod tartani xy idopontig az elotted levo ulesen, ahova mesz.ps2: a pilotak beszelnek ugyan angolt, de az en pofamrol egett a bor /nem aze mer nagykepu yenki vagyok, hanem mert olyan beszedstilusuk van, mint a 2.-os kozepsulis angolosnak, akik neha hezitalnak a multidovel, meg hogy mi is legyen/,
Etttol fuggetlenul mondom, repulni tudnak, de ne szamits tul sok komfortra.
ui: A WizzAir legalabb kicsit bovebb Airbussal-al repul, de ugyanugy osszesuritik az utasokat.
Repuljo olyannal akinek ket anyja van, akinel az bejon, hogy grab the seat.
Szeretem, ha meg van adva az ulesem szama. -
lesaux
veterán
Hm? Easyjettel mostanában valaki?
-
FPéter
aktív tag
Nekem a Wizzairrel vannak nagyon jó tapasztalataim
A repülő meg lehet, hogy ronda, de nagggyon kényelmes bőrülések vannak benneÉs eddig sohasem késett, pedig már kb. 10. utam velük.
www.wizzair.hu
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
badbrother #16 üzenetére
skyeurope reggeli jaratan felsyolgalnak kavet teat asvanyvizet ingyen.
-
badbrother
aktív tag
Bizony, elég egyszerüü így az utazás. En SkyEurope-al mentem Bécsbööl Amsztedamba, pozsonyi fel/le szállással. Foglaltam transzferbuszt is olcsón, meg voltam velük elégedve.
Poggyászsúlyról annyit, hogy nincs megkötés a kézitáskára, csak a feladott poggyászra, azt hiszem 20 kg/föö, de csak akkora kézitáskát vihetsz fel ami belefér a szabvány tartóba. Ami szerintem elég nagy, kb akkora mint egy közepes toronyház.persze számítógépházra gondoltam.
Arra érdemes figyelni, hogy mikor idul, meg érkezik az ember, nekünk pl. hétföön 157 Euró, kedden 27 Euróba került volna a hazaút, eredetileg hétföön jöttünk volna, de olcsóbb volt még egy éjszaka a szálláson mint a repjegykülönbözet.
Igy aztán persze kedden jöttünk 27 Euróért, ami adóval meg illetékkel ha jól emlékszem kb 65-re jött ki.
Kaja pia nincs a jegyben, de persze vehetsz a gépen kis üvegcsékben piát, és szendvicset is, elég drágán, érdemes vinni magaddal.
Ha valaki szeret ablak mellett nézelöödni akkor érdemes elööbb kimenni a reptérre és hamar becsekkolni, meg kedvesen megkérni a kisasszonyt, hogy adjon egy olyan helyet ahonnan jól látsz. Nekünk adott gond nélkül.
Hosszabb távra biztosan jobb mint a busz/vonat/autó, ha sikerül olcsó jegyet kifogni, akkor sokkal olcsóbb is.
Manapság már lehet úgy is nyaralni menni, hogy megnézi az ember, az adott idööben hova van olcsó repjegy, és akkor oda megy, interneten lehet szállást foglalni, szuper. -
zfarkas
senior tag
UP a témának!
Én tegnap rendeltem 4 jegyet. 2 darab BP->Genf, és 2 darab Genf->BP. A jegyek darabja kb. 10e HUF. Baromi olcsó. 15 perc alatt megrendeltem és ki is fizettem mind a négyet.
A rendelés során kap az ember egy azonositót, a check-in során ezt kell majd bemondani, no meg igazolványt felmutatni, és kész. -
simonzé
addikt
Bratyóm már repült velük, és teljesen meg volt elégedve. Annyi az eltérés a Malév&társaival szemben, hogy nincs felszolgált kaja. Nagy dolog... Viszel magaddal pár csendvicset a kézitatyóban, és az úton megsemmisíted őket. (a csendvicseket!
) A poggyász súlya asszem mex. 12 kg lehet, de bratyóm 19 kilós csomagjára egy betűt sem szóltak. Ráadásul az ő gépparkjuk a legfiatalabb, mivel nemrég kezdték az ipart, és csak új gépekkel dolgoznak. Szóval jók.
a cégünk már vagy egy éve csak Germanwingssel repül, néha pedig Air Berlinnel. Pl. a Germanwings Kölnbe viszi a népet, de még így is megéri áttaxizni Düsseldorfba, mert úgy is bőven belül vagyunk a normál légitársaságok árain. Én csak ajánlani tudom őket, bár személy szerint én még csak hagyományos cégekkel repültem. (De nem hiszem, hogy megér 60-70e Ft felárat egy rep.gépen felszolgált kaja...) -
ReFleXx
addikt
En meg banom, hogy nyaron nem ezzel mentem..
16oras buszozas unrulz volt. -
Hangover
tag
Akkor lehet, hogy együtt utazunk
Amúgy én sem repültem még veük, de a nettó repjegy 150HUF/kopf volt
+reptéri sarc
kiváncsian várom, milyen lesz -
Blackmate
őstag
Szep jo nagyot Mindenkinek!
En meg nem repültem, de fogokKaracsony elött megyek Nemetorrszagbol haza, es januarba vissza.
A jegy (nem tevedes) 9 euro, erre jönnek meg a repteri illetekek, meg cürü-bürü, es igy lett az oda-vissza ut (kb 2 hete vettem neten) 59,23. Oda-vissza. Ez Berlin-Budapest. Tehat eleg olcso.
Tehat tapsztalat meg nem volt, de leszViszont mas mar utazott (szinten kinn van, itt velem) es no problem.
Konkretan: Budapest-Berlin 1,5 ora, amit 1o 15 perc alatt teljesitik.
Ja, netes fizeteshez hitelkartya kell. -
ReFleXx
addikt
válasz
Avicularia #2 üzenetére
Nem neztem el, csak kesobbi idopontot neztem, es ilyenkor joval olcsobb.
OUTBOUND
Wednesday 15 December
Flight 4586
departs Budapest at 12:20, arrives Berlin Schoenefeld at 13:50
flexible web fare 1150 HUF (phone fare 3000 HUF)
RETURN
Monday 20 December
Flight 4585
departs Berlin Schoenefeld at 10:20, arrives Budapest at 11:50
flexible web fare 2650 HUF (phone fare 4500 HUF)
total cost of your selection
The total cost of your selection is calculated as follows:
OUTBOUND
airfare per adult/child 1150 HUF
plus taxes and charges per adult/child 4000 HUF
total per adult/child 5150 HUF
RETURN
airfare per adult/child 2650 HUF
plus taxes and charges per adult/child 4000 HUF
total per adult/child 6650 HUF
GRAND TOTAL
total for 1 adult 11800 HUF -
VÁMpír
aktív tag
na azért hülyeséget nem kéne terjeszteni
Mielőtt a tranzakcióra igent mondanál, látod a teljes árat (all incl). -
rdi
veterán
lehete, hogy olyanok is hszóljanak, akik már repültek velük? Mert engem is érdekelne a dolog ...
-
-
Avicularia
veterán
hát valamit elnéztél ,mert nekem ez jött ki
OUTBOUND
Friday 15 October
Flight 4586
departs Budapest at 13:20, arrives Berlin Schoenefeld at 14:55
flexible web fare 40650 HUF (phone fare 42500 HUF)
Saturday 16 October
Flight 4586
departs Budapest at 13:20, arrives Berlin Schoenefeld at 14:55
flexible web fare 25650 HUF (phone fare 27500 HUF)
RETURN
Tuesday 19 October
Flight 4585
departs Berlin Schoenefeld at 11:15, arrives Budapest at 12:50
flexible web fare 10650 HUF (phone fare 12500 HUF)
Wednesday 20 October
Flight 4585
flexible web fare 14150 HUF (phone fare 16000 HUF)
Thursday 21 October
Flight 4585
flexible web fare 10650 HUF (phone fare 12500 HUF) -
ReFleXx
addikt
Hali!
Utazott mar valaki koztetek az easyJettel?
Bővebben: link
Neztem az arakat, es mit mondjak egesz olcsok. Berlin odavissza 11ezer korul (?!), vagy valamit nagyon felreneztem volna?
Varom a tapasztalataitokat, velemenyeiteket az easyJettel kapcsolatban.
Kosz..
Új hozzászólás Aktív témák
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- One mobilszolgáltatások
- Politika
- Azonnali játékos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- eBay
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- További aktív témák...
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest