Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Hát pedig szerverhibának azt nevezni, hogy kapufa lesz nagyobb baromság. De ha kifejted megköszönöm. Persze véletlen lehet, de a te általános panaszod (10000xg-m van, mindenkit lejátszok a pályáról, de nem tudom kivégezni) nem a véletlent erősíti. De jó szerver hiba. Amúgy 5:0 is 2 után van
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Szerver hibája.
Ugyanis többször van az, hogy amikor látom a meccs kezdésénél hogy csapatom lomha és béna, akkor az elején még simán képes vagyok ettől függetlenül összehozni 1-2 gólt vezetésre. De amikor lefáradnak a játékosok, kb 4-5x akkora az impact rám, mint az ellenfélre. Emiatt ha az mócsingképű nem is tud játszani, azzal ver el, hogy az ő játékosai nem passzolják 45 fokban mellé a labdát, sokkal gyorsabban indulnak el és futnak.
Így aztán te akárhogy zsonglőrközhetsz, még azt is megpróbálhatod hogy ilyenkor csak tartod a labdát. De elárulom nem fog működni, mert pár passz után mintha már kést szúrkálnának a védőkbe és teljesen lehetetlen dolgokat csinálnak: kirúgják a labdát, elesnek csak úgy maguktól, oylan rosszul veszik át, hogy 3 másodpercbe telne nekik újra összeszedni magukat.
És ezért vagyok full ideg, mert sz@r kapcsolat ellenére is próbálom megnyerni a meccset, hátrányból is vezetni kezdek, de a végéig exponenciálisan nő a hátrányom a kapcsolat miatt. Ezáltal erősen tudatosul, hogy megint egy lepkecsattogtató béna gyerek vert el a szerver miatt, hiába voltam én skillesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ubuntu Linux
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i5-4590,16GB DDR3,256GB SSD,2GB VGA,WIN11
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
LendvaiFeri1
Kristof_94