- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
válasz
Nandinagy #4693 üzenetére
Jó ez a téma, és asszem Nándi erre te tudsz válaszolni. Pont ma láttam h olyan skillbeli fölényt jelent a cselezés és annak megértése, mint amikor 15 évesen megértettem a különbséget a gangsta rap és a rímelős rap között.
Szerintetek melyek a legműködőbb cselek? Pl. csomó ellenfelem csinál olyat h megáll egyhelybe, és utána húzza rá. Dinhoval menő lenne párat betolni.
Meg min múlik h össze is jön majd a csel? Én "félek" megpróbálni, pedig nem a pingen múlik, az ma kiderült. És amit írtál, sztem nem állja meg a helyét élő ellenfél ellen, hiába gyakorolsz állóhelyzetben lévő védővel szemben trainingnél vagy SBben. Vhogy azt érzem ha a szimpla passz se jön össze, akkor majd az se fog. Láttam az unokaöcsköst, úgy megállt, áthúzta sarokkal, megállt, dobta ki Riisenek, lőtte kapásból. Utána még egy ilyen, de Lukakura jött ki. Előbbi ha én gólom lett volna akkor elmentem és 3x visszanézem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- Milyen házat vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- M.2-es SSD-ből E1.S-est az Icy Box adapterével
- Futás, futópályák
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest