Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
Jó lap Zico,de amilyen free evok jönnek én nem erőltetném. Egy Athenea,Neres,Okafor hozzák ugyanazt ingyen. Pont ezért gondolom azt, hogy ezt az evo dolgot élvezze ki idén mindenki mert jövőre biztos vagyok benne, hogy ez lesz az első dolog amit szétkúrnak és használhatatlan lesz mint az advanced sbck,liga sbck,swapok,moments,rivals stb..
Cafu témához:
Az idei részben nagyon sok múlik a szélső védőkön. Mindenkinek felfutnak a védői, gyakran kell ívelni egyiktől a másikig így szerintem nagyon fontos, hogy legalább 4/4 legyen. Egy 3/3as Walkerrel én személyszerint nem tudok játszani. Folyamat 3 támadó helyezkedik felé próbálja zárni a passzokat így mivel jobb lábas kb. csak előrefelé tud értékelhető módon passzolni, ha egy balos ívelés vagy passzra van szükség tőle az gyakran pontatlan.
A skill meg amiatt kell mert ha átíveled akkor ott általában nagyobb üres terület van előttük. Na most ha ott meg is indulsz, ritka esetben tudsz kapuig begyalogolni általában szükség van egyy befelé passzra. Mivel nekem a ball roll idén is használhatatlan így vagy a flair nutmeg vagy a four step turn vagy a croquetta cancel marad amivel lépéselőnybe tudom hozni magam és üres passzsávot nyitni. Ezeket 3 skillel meg nem lehet megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i3-8100/ i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T /i7-10700 processzorok- számla, garancia
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- Tüzes Ezüst! CTO! MacBook Air M5 24GB 1000GB Garancia! SILVER TÖLTŐVEL!!!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest