- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helsing
aktív tag
válasz
szabog4 #16034 üzenetére
A Kindle tényleg jó. Gyors és megbízható. Viszont világítás nélkülit én semmiképp sem vennék mivel az e-book olvasók kontrasztja rosszabb mint egy könyvé. Ahol egy könyvet még kényelmesen tudsz olvasni ott lehet, hogy az e-book olvasónál már meresztgetned kell a szemed.
Jó fényviszonyok között viszont teljesen jó. De ilyen még otthon sincs mindenhol.
Tablethez képest sokkal jobb. A tabletek erős fényben nehezen olvashatóak míg az e-book olvasók épp ellenkezőleg. Arról nem is beszélve, hogy egy e-book olvasóval egy feltöltéssel kiolvashatsz három könyvet míg egy tablet az első felénél lemerül.Én itt a hardveraprón vettem egy refurbished Kindle Paperwhite 3-at tokkal együtt 30e-ért.
Teljesen jó.Most nem látok de helyette van 35e-ért nem refurbished. Ami szintén elég jó ár.
Ennél olcsóbban nem nagyon lehet kapni világítással rendelkező olvasót. Csak Alcor Myth LED-et és társait.
Nekem itt van a közelemben mindkettő és megéri a +10e-t a Kindle.Én először elkövettem azt a hibát, hogy sóher voltam és sajnáltam másfélszer annyit kiadni egy világítós olvasóra. Hamar rájöttem, hogy mit is jelent az "olcsó húsnak híg a leve" mondás.
-
zseko
veterán
válasz
szabog4 #16029 üzenetére
Tableten fárasztó olvasni napfényben, ellenben ebookot olyan mint egy újságot (nem a fényes felületűt). Mellesleg tablet egy napot sem bír ki, ellenben az ebookkal, ami akár egy egész hetet is. Én még többért vettem, mint 32e (132.83 GBP volt szállítással együtt), az egyedüli amit 'megbántam', hogy türelmetlen voltam és nem vártam még ~2 hetet, mikor is leárazták, és 30 fonttal olcsóbban megkaptam volna :/
PDF-et persze el lehet felejteni rajta, de ez csak az elején okoz gondot, a Calibre pedig sok mindent megold (könyvszerzést persze nem
).
Ja, és nem árt ha van világítás, nem csak az éjszakai olvasás miatt, nekem jobb úgy használni nappal is, ha épp nem verőfényben olvasok kint az udvaron, vagy buszon.
Sokat olvastam a telefonjaimon (anno még Samsung D500-on is 20 könyvet legalább), a 10"-es tabletemen, és bár a méret nem ugyanaz, de az olvasási élmény sem
Jobb az ebook.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Ingyen szoftverekkel teszi vonzóbbá a processzorait az Intel
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Otthoni időjárás-állomás
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Apple iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk dokkolókat
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest