- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
I_Am
veterán
Ezt zártam, így sok totyik foglalkozik ugyanazzal a témával.
#2-ben válassz egyet és azt használd kérlek.
Előre is köszönöm. -
PPeter
addikt
Ha MP3 hangja van, az valószínűleg kétcsatornás sztereó (ezen belül esetleg dolby surround), abból hogy akarsz 5.1-et???
Honnan vegye a többi csatorna hangját? Vagy szóljon mindenhonnan ugyanaz? A semmiből hogy csinálsz valamit? Szét lehet maszatolni valami effekt filterrel több csatornára, de az olyan lesz mint zokniban zuhanyozni, se nem jó érzés, se nem hasznos. Értelmetlenséget kívánsz. Vagy csak megnyugtató, ha azt írja ki az erősítő/dekóder hogy 5.1? Attól jobb lesz?
Úgy látszik ez egy hetente visszatérő, soha el nem feledhető kérdés, hogy miképp csináljunk 2.0-ból 5.1-et. -
redsas
tag
Na segitene valaki divx,xvid avit mp3 hangal ,hogyan tudok 5.1 ac3 hangu dvd-re írni,felírattal(nem beleégetve).
Én a V.dub,tmpg,tmpg dvd authort használom és így csak sztereo hang lesz és a felírat a filmbe égetem!
Lépésről lépésre,milyen progik kellenek, valaki segitene? -
beci
őstag
Sziasztok.Lenne 2 problémám,amire szeretnék választ kapni. 1.Hogyan tudok úgy filmet irni,hogy megmaradjon a menü és a film,de az extrákat ne másolja át? 2.Iráshoz Nérot és Shrinket használok.Mitől van az,hogy a másolt cucc közepe-vége felé többször is akadozik a folyamatos lejátszás?Egy pillanatra megmerevedik a kép,malyd ugrik egy picit.LG 4160B iróm van,302es firmwareval,verbatim lemezt használok.Aki tud,kérem segitsen!És ha kérhetném az email cimemre a választ. beci@c2.hu Köszönöm.
-
erdoke
titán
Aha.
Bővebben: link -
redsas
tag
DVD én V.dub+Tmpgenc+Tmpgenc DVD Authorral csinálok(már jó pár darabot),de a felíratokat mindig a filmbe égettem.Na most olyan dvd szeretnék csinálni,hogy a felírat ne legyen a filmbe égetve,hanem én kapcsolhassam be az a dvdplayeren a t.kapcsolóval és nem ártana 5.1 hang sem!
Ezekről és a mikéntjükről szeretnék segitséget.
Kösz
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Videó stream letöltése
- Sorozatok
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Gaming notebook topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- VR topik
- Bittorrent topik
- Steam Deck
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest