Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Jhonny06: Új gépsárkány
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mbazsika
tag
Helló!
Nem akartam új topicot nyitni a problémámnak.
DvdFab 9.0.4.5, DVD anyagot akarok mkv-ba konvertálni. Az elkészült anyagban a feliratok nem látszanak (az látom, hogy benne vannak, de bármelyiket választom ki, nincs felirat a lejátszón, MPC-HC), csak akkor ha a Direct render to video opciot választom.
Ötlet?Előre is köszi!
-
tigriske
tag
valaki tudna segíteni?

-
tigriske
tag

-
tigriske
tag
DVDFab a pontos neve a programnak. Igen az enyém, a Rémrendes család-ról van szó.Csak azért akarom lementeni,mert nagyon sokat nézzük,és kölcsön akarom adni a mentést.Az eredetire meg vigyázni akarok.

Szóval a DVD Decrypter-el nem tudom lementeni a lemezt,csak a Fab-al.
Mivel tudnám tömöríteni? -
tigriske
tag
DVDFabDecrypter progival leszedtem a cuccot a lemezről. kb. 7 GB anyag volt,de úgy állítottam be,hogy 1 lemezre mentse le,tehát a progi által felajánlott kétfelé szedést nem fogadtam el.Sikerült is megcsinálnom,csak az a gond,hogy nem tudom letömöríteni
1 lemezesre az anyagot mert hibát ír ki a tömörítő. A CloneDVD el sem indítja, a DVD2ONE pedig a tömörítés végén jelez hibát,ezért nem tudom megírni a lemezt.Próbáltam még a DVDShrink-et ,de nem engedi betölteni a file-okat.
Lécci valaki segítsen,hogy ilyen programmal tudom tömöríteni úgyhogy kitudjam írni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest