Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
speedbor
csendes tag
-
Ottó58
senior tag
Mit cáfolsz meg?
Nekem sz@r volt a 224BB, az előtte levő 223Q is,a 203D is össze-vissza dobálta a tálcát, a mostani, dicső 223F is lassú a NEC és a Sonykhoz képest. Ez tény.
Ja, és a 223F is ront olyan lemezt, amit a Sony bármelyik típusa normálisan megír.
Éppen a napokban szerettem volna az alaplapi gyári lemezről telepíteni valamit, és az istennek sem indította el a Samsung, a Sony 7173 azonnal ráállt, pedig van egy jópár év köztük.» facebook nélkül is volt, van, lesz élet «
-
verybigboy
senior tag
(sz@rból nem lehet várat építeni) ... ha nem adsz rendes alapanyagot az írónak, az nem fog tudni belőle értékelhető eredményt csinálni.
A DVD író NEM! varázsdoboz!!! Ez olyan mint hús nélkül nem lehet húslevest főzni. Megfelelő író (az is kell!) és megfelelő, vagy elfogadható alapanyag esetén várhatunk jogosan eredményt. Ha sz@r az író, vagy sz@r a lemez, az eredmény is sz@r lesz. Ezt el kell fogadni.
-
pami5
aktív tag
No komment !!
Korábbi hsz-od szerinti véleményedre
Látom kezd haldokolni a fórum, a nagy régi tagok már sehol sem : (
Örök nyugalom DVD.
írt egyetértő privát hsz-ra - A régi bajtársak sehol....... nem is válaszoltál !! Az ilyen negatív hsz-ok viszont egyáltalán nem hiányoznak.
Az utóbbi időben van éppen elég "okoskodó", véleményét kéretlenül "pufogtató", nem kéne ezeket szaporítani.
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a papné. ...."
-
tomaszka88
aktív tag
Réteg váltásnál jött ki igazán a hiba,meg főleg Traxdata Umedisc DL-nél. A régi Maxell DL-ek ,mint pl. ami Ritek S04 066(42h) Mid ,ott kevesebb volt a hiba, pedig nem mai darabok. Nem panaszkodni akarok, csak ezt tapasztaltam.
Ez pedig a legelső Eurodata DVD-R lemezem .kb..14 éves
[ Szerkesztve ]
-
tomaszka88
aktív tag
Nagyon szép megfogalmazás, teljesen egyetértek. Emlékszem, még egy pc boltos ismerősöm adta az infót, 100 ft volt a lemez. Manapság már haldoklik is ez a technika, nem annyian írnak lemezre, mint akkor. Akkor még 215mb pendrive is nagy szó volt. Az most mindegy mi van a lemezre írva ,milyen márka, a minősége a lényeg, és a tartósság. Nem is tudom ezekből a DVD-R lemezekből mostanság melyik a jó minőség, rég írtam már olyat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest