Hirdetés
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Obus
tag
Semmi problémám nincs, éppen ellenkezőleg... Ilyen lemezeim vannak, és ilyeneket szeretnék venni is.. a kérdés az volt, van-e 10-es kiszerelésű, mert amit korábban vettem, és 25-ös, vagy 50-es volt, az szar volt.. Állítólag volt ebből hamisítvány, ami nem nem g04, vagy g05-ös alapanyagra készült.. Rég nem foglalkoztam a kérdéssel, ezért kértem tanácsot.
-
Blackdeath
aktív tag
üdv!
a jó öreg pio 107d-vel írtam még lassan 2 évvel ezelőtt ezeket a piros ridisc-eket (ritekg05), először 8*-osan próbáltam meg írni őket, de annak csak lézerbeállítás hiba volt az eredménye.
így kénytelen voltam az összeset 4*-esen megírni, sőt azóta szinte majdnem mindegyik lemezemet 4*-esen írom, kivéve az MCC-s verbatimokat, azokat már 8*-osan írom. (speedhackelt firmware-rel)
én régebben írtam Alcohol 120%-kal is, de ma már csak 6-os neroval és imgburn-nel írok. -
blattida
nagyúr
Akármilyen hiperszuper íród, kábeled, szoftvered van, szart sem ér, ha vacak lemezre írod. Márpedig a Ridisc elég vacak lemez.
A Ritek G05-ről lehet tudni, hogy az írók zöme meg sem tudja írni normálisan.
Mennyi idősek a Te régi Ridisc és Princo lemezeid? Ha jól sejtem, nem érik el a 4-5 évet.
Én a helyedben minimum minden héten ellenőrizném őket, nehogy egy nagyot csodálkozzak.
És ha az LG-t lesz...ozod (ami nem szar), akkor nem értem a Ridisc-hez és a Princo-hoz való viszonyod. -
erdoke
titán
Már nem nagyon hazsnálom a 4X Verbatim RW lemezeimet, mióta vettem egy adag RICOH 8X +RW-t (Philips felirattal). Szerintem még mindig működnek, pedig az elsőket 1500 Ft magasságában vettem.
A DVD-ROM lehet a book type, amit írni akartál. Kevés játékos néz más lemezazonosítót, úgyhogy nagy valószínűséggel vinni fogja. Más kérdés, hogy ilyen esetben (DivX) mit szól a rétegváltáshoz. -
erdoke
titán
A Ridisc lemezekkel az a baj, hogy egyik héten B kategóriás Verbatim, a másik héten B kategóriás TDK, a harmadik héten B kategóriás Ritek, a negyediken meg A kategóriás Ritek. A hónap maradék napjain pedig egyéb.
Na ezért nem érdemes vele foglalkozni, és spórolni 10 Ft-ot valami normális lemez helyett.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Magisk
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Milyen routert?
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest