Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
degu
senior tag
Melyik Neroval lehet ISO-fajlbol kiirni egy indithato *setup*,vagy *exe*-fajlt XP/SP2-vel?
/Nem tudom,hogy hanyas verziot keressek/
-
GBX
aktív tag
azéert van mert nem ártana firmware-t frissíteni abban az íróban, avagy töltsd le a friss ''bios'' frissítést a író-hoz. Vigyázzál, mert ha elrontod a garinak annyi (elméletben).
Nekem pio107d-m van és frissítenim kellett a firmware-t mert nem ismert fel jól egy csomó ''noname'' lemezt, azóta vidáman írom őket. -
Chandler
senior tag
ööö mitol van az hogy a nero val irok egy verbatim + os 8x os dvd-t (MMC alapanyag) es a nero bar latja de olyan mintha nem lenne rajta mert a sajatgepben nem latom rajta a dolgokat amiket ra raktam, ja es a dvd-t lezartam ugyhogy az nem lehet baj. ugyanezekkel a beallitasokkal irtam egy traxdata dvd-t es az meg jo. aztan az easy c&dvd creatorral irtam egy verbatimot es az jo lett, de az a baj hogy az easy cd&dvd creatorral csak 2x esen tudok irni pedig az irom (pioneer 108) 16x osan es a dvd pedig 8x osan irhato. valaki segitsen mind2 problemaban legszi

-
róland
veterán
CDBurnerXPPro. DVD-t is tudsz írni vele, nemsokára meg jön a 3.5-ös verziója.
Bővebben: link -
TCBurner - CD-/DVD-író plug-in Total Commanderhez...
-
Zol33
tag
Alcohol 120% - ezzel csak image-t tudsz írni
Complete CD & DVD Writer - ezzel lehet mindenfélét írni -
Chandler
senior tag
tudnatok ajanlani egy dvd iro programot ami nem a nero es nem az easy cd&dvd creator?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Bittorrent topik
- One mobilszolgáltatások
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest