Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobcsi
tag
válasz
csendes
üzenetére
Nem ér hozzá és nem is érhet hozzá a kialakítása végett, de viszont ha ráteszem a burkolatot a házra, a kártya 1-1,5 cm-re van tőle. Biztos valami árnyékolás gond lehet de előbb utóbb kikisérletezem. Ha lesz időm csinálok egy pár képet hogy hogyan is néz ki a dolog, persze ha érdekel.
-
dobcsi
tag
Sziasztok.
Volna egy gondom, ha valaki találkozott már ilyennel, várom tapasztalatát.
Szóval adott egy HTPC fekvő házzal. Ebbe vettem egy pci-os DVB-T tunert szépen belement a jel 100%-os minden oké. Összeraktam a házat és a jel lement 30-40%-ra ugyebár ilyenkor már nézhetettlen.Antennát forgattam össze vissza de csak rosszabb lett. Kb. 3 hétbe telt mire rájöttem ha leveszem a ház burkolatát akkor minden tökéletes. Jelenleg burkolat nélkül van de ha volna egy megoldás szeretném visszatenni.Ha valakinek van valami javaslata szivesen fogadnám. -
dobcsi
tag
válasz
csendes
üzenetére
Ilyen antenneról van szó, biztos Szentesnek van mert régen az analog rendszer is arról jött és ugyan oda tettem fel, és tőlem nézve Szentes -Szeged kb 25-30 fok az eltérés.Az igazság az hogy még padláson van, a szomszédnak a tetői benne vannak de ha lesz egy pár órám akkor majd kiteszem és meglátom hogy kell-e másik antenna. Vagy a fenti antenna alkalmas rá egyeltalán, szerinted?
-
dobcsi
tag
Sziasztok. Lehet hogy kérdezték már, az a gondom hogy a Duna tv csatornái 100%-on jönnek, a többi meg 20-30%-on akárhogy forhgatom az antennát.Az antenna nem spéci dvb-t antenna csak egy mezei uhf antenna, csak az a furcsa hogy a felszerelés napján minden adó 100%-on jött, másnap viszont csak a Duna tv-k.A Szentesi adótól légvonalban kb 40km-re vagyok. Sokat nem akarok vele kínlódni inkább veszek egy spéci antennát, csak érdekelne hogy a Duna tv-k miért jönnek jól és a többi miért nem?
-
dobcsi
tag
Különben meg igazából mindegy,mert elvileg jövőhéten jön a kártya és majd beszámolok!

-
dobcsi
tag
Szia ati2!
Megkérdezhetem kb milyen távolságra vagy a Szentesi adótól?
Most szeretnék befektetni DVB-t rendszerbe, és szeretném tudni mire számítsak.
Én kb 30 km-re vagyok légvonalba tőle. -
dobcsi
tag
válasz
wassermann
üzenetére
az az igzság, hogy eddig használtban nézegettem és nem írták hogy volna mellé másik hátlap, de ezek után rákérdezek.

-
dobcsi
tag
Sziasztok.
Nekem olyan kérdésem lenne,htpc-be szeretnék Dvb-t tunert ami 106-os plazmatévével van összekötve.
Megfel-e egy usb-s Dvb-t tuner vagy érdemesebb egy PCA-s kártyát vásárolnom a képi megjelenítésért?
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 16 Elitebook 860 G9 WUXGA IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest