Hirdetés
- Meggyi001: Kuponok....
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
Új hozzászólás Aktív témák
-
lesaux
veterán
Sziasztok! Köszi a választ mindkettőtöknek.
Sajnos sem DVB Viewerrel, sem ProgDVB-vel, sem DVB Dreammel nem talál egy darab csatornát sem.
Az astrometával olyan jól működött pedig, de az úgy tűnik, megmakkant. Lehet, hogy rendelni kéne még egyet...
Ja, rendes kábellel próbáltam, ahogy az astrometát is. Driver fent van, fel is ismerik a terméket a szoftverek, csak csatornát nem találnak. -
lesaux
veterán
Sziasztok!
Én is megvettem a fenti sticket (https://www.inshop.hu/terratec-cinergy-t-a-tv-usb-s-vevo-taviranyitoval-tunerek-szama-1), a leírásban DVB-C is szerepel, a sticken T/A, a dobozon meg csak DVB-T. Ez akkor kidobott pénz volt, ugye? Nyilván egy darab csatornát nem talál. Mondjuk a parádés 10 centis antennájával sem, de az már mindegy.Tudtok ajánlani DVB-C-sticket, lehetőleg magyar boltból? És lehetőleg olyasvalaki, akinek van ilyenje, működik, Windows alól, és nem kell hozzá Bill Gatesnek lenni, mert apukámnak kéne.
Köszi -
lesaux
veterán
Sziasztok!
Még újonc vagyok a digitális műsorszórás világában, nézzétek el, ha ostoba a kérdés.
Szóval van egy régi CRT tévém, ami - rágugliztam - nem alkalmas a digitális földfelszíni sugárzás vételére. Ez azt jelenti vajon, hogy ha veszek egy szobaantennát ([link]), akkor kell hozzá egy tuner vagy beltéri egység is, pl. ilyen ([link])? És akkor legalább a néhány ingyenes adást tudom nézni digitálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- OLED monitor topic
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple asztali gépek
- Vatera, Teszvesz topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- AM4 procik! Kèszleten több db! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest