- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
Új hozzászólás Aktív témák
-
czupy84
csendes tag
Szia! Nem tudom merre laksz én egy hónapja vettem TV-t ami van tuner így arról nem tudok nyilatkozni.
Viszont antennával kapcsolatban igen. Én Pestre a 7.kerületbe egy majdnem tetőtéri lakásba vettem egy [ilyen] antennát és teljesen meg vagyok vele elégedve. Előnye hogy bel- és kültéren is használható, valamint aktív és passzív. Adnák hozzá tápot is. Én teljesen meg vagyok vele elégedve. -
czupy84
csendes tag
Sziasztok! A héten vettem egy LG LA660s tv-t. Nekem jelenleg megfelelő lenne a mindig tv, csak kicsit bajban vagyok milyen antennát is válasszak. Helyileg a Budapest VII. kerületéről lenne szó, a Nagydiófa utcában egy tetőtéri lakásban lenne a tévénézés helyszíne.
Jelenleg nálam ez az antenna a favorit http://www.strong.tv/hu/products/accessories/dvb-t-antenna/srt.ant45
Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?
Esetleg valami tipp?
Kültéri nem jöhet szóba mivel nincs lehetőség kintre szerelnem.
Köszönöm a segítséget és a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest