- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barnes
aktív tag
Nos jelentem sikerült
Igen DVBViewerrel próbáltam, sajnos a Windows Media Centerrel nem találok adókat, arra van megoldás esetleg?
Aki vidanetes QAM 256 6875ks/s beállításokkal keressen és talál adókat.Viszont érdekesség, hogy a HD adásoknál 3 másodpercenként beszaggat, ez mitől lehet?
Valamint éljavítást hol lehet állítani? -
Barnes
aktív tag
Hello!
Ma én is tulajdonosa lettem egy Technisat Cablestar HD2-nek.
A telepítésig eljutottam, de csatornákat már nem találok sajnos.Vidanetes előfizetésem van és az általuk adott modult behelyeztem kártyával együtt.
Jelet sem nagyon talál, bár a keresés közben néha felugrott 85% környékére...Mi lehet a gond?
Előre is nagyon köszi!
-
Barnes
aktív tag
válasz
csendes #7632 üzenetére
köszönöm a segítséget!
Linuxot nem nagyon, sőt egyáltalán nem ismerem, sajnos csak a windowst, szívesen megtanulnám, de elég megtanulni most azt is hogyan álljon össze a htpc-m, mert időben nem nagyon vagyok eleresztve
egyébként a vidanet nem párosítja a stb-hez a kártyát, mert én a tv-be egy pcmcia ca modullal olvastatom be az adásokat stb kihagyásával (mert az stb kritikán aluli).mindent összegezve, tehát egy pci műholdvevőre és egy modulfogadóra van szükségem, ha nem az usb-s megoldást választom?
a műholdvevő az jó kábelos adás vételére is? -
Barnes
aktív tag
válasz
csendes #7630 üzenetére
vidanetes digitális adást szeretnék nézni rajta.
a pci-os és az usb között minősgében van különbség, mert árban elég sok, bár nem tudom mennyi a modul hozzá.
nem értek annyira ezekhez a cuccokhoz, hogy miket tudnak egyébként, tehát milyen funkciói lehetnek még.
xbmc-vel melyik kompatibilis? -
Barnes
aktív tag
hello!
pci-os vagy usb conax kártyaolvasós tv tunert szeretnék vásárolni leendő htpc-mbe
tudtok ajánlani nekem valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Mikrotik routerek
- Poco F7
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Horgász topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- MacBook Air M3 13.6" 8/256 100% akkumulátor
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- !!AKCIÓ!! AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest