Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geri89
aktív tag
Rendben, köszi! Végülis balogunyom már tényleg nincs messze,szóval elvileg szhelyen is mennie kéne akkor.
WinFast DTV Dongle H
Egy sima 1 méteres koax kábel van
Elötte ezzel fogtam a sima analóg adást is,de hozzáteszem, hogy a 4. emeleten vagyok, bár nem tudom, hogy ez mennyit számít.De ha gondolod holnap elviszem laptopot egyetem felé,aztán kipróbálom ott valamelyik parkban, hogy ott mit tud 
-
Geri89
aktív tag
Szia! Én próbáltam.Győrben a Móricz Zsigmond rakparton a Dunakapu tértől nem messze 4. emeleten USB-s vevővel egy darab 1 méteres drót segítségével tökéletesen jön minden 87-93% közötti jelszínt van.Ha bármi kérdésed van ezzel kapcsolatban kérdezz csak nyugodtan.
Viszont Szombathelyen Vasvári toronytól 20-25km-re sajnos nekem sem sikerült semmit behoznom még eddig
Nem értem, hogy miért írják ki az oldalra akkor, hogy le van fedve Szombathely...Valakinek sikerült valamivel összehozni használható adást ott?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Yettel topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Egérpad topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Elötte ezzel fogtam a sima analóg adást is,de hozzáteszem, hogy a 4. emeleten vagyok, bár nem tudom, hogy ez mennyit számít.De ha gondolod holnap elviszem laptopot egyetem felé,aztán kipróbálom ott valamelyik parkban, hogy ott mit tud
Nem értem, hogy miért írják ki az oldalra akkor, hogy le van fedve Szombathely...Valakinek sikerült valamivel összehozni használható adást ott?
wassermann