Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Re
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Amikor minden lakásom Faraday Kalitkában van! :D
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterk
senior tag
válasz
ruzsass
üzenetére
Szia,
Nekem valami tavaly októberi firmware volt rajta gyárilag, abban volt 1-2 apróbb bug. A youtube nem ment, az időzítőnél nem lehetett felvétel hosszot módosítani, és még pár hasonló kisebb hiba. Az m3digital honlapról letöltött AMIKO_HD8200_Series_1.5.45_conax.rar-t raktam fel és ez minden tapasztalt hibát javított, úgyhogy nem is mentem tovább. Elvileg van már 1.5.66 is, de mivel nekem nincs miért felrakni - nem találtam benne hibát - így egyelőre nem frissítettem. Egyetlen dolog hiányzik csak belőle nekem: Az internetes időszinkron lehetősége. Sajnos a szolgáltatóm trehány, pontatlan időt sugároz a stream-ben, és hiába kértem már jópárszor őket, hogy állítsák be az órát, eddig nem tudtam rávenni őket. A tuner belső órája meg 1-2 naponta késik 1 percet, így a pontos felvételhet pár naponta utána kell állítani az órát. Ezt oldaná meg egy internetes óraszinkron, de gondolom ehhez linuxos box kéne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310, 100% Akksi
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ASUS ROG Zephyrus G14 - 14" WUXGA 144Hz - Ryzen 9 6900HS - 16GB - 1TB - Win11 - RX 6800S 8GB - HUN
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann