- Argos: Szeretem az ecetfát
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorenzen
aktív tag
válasz
winkloyd #4799 üzenetére
A francia adóknál felmerül a SECAM-probléma. Mivel ti már biztosan leküzdöttétek, inkább kérdezek.
Az analóg adóknál okozhatott gondot a SECAM. Ritkán néztem rá francia digitális csatornára, de sosem volt baj a PC-s megjelenítéssel. (Gondolom a beltéri egységnek kell előállítani a SECAM jelet az analóg TV készülékekhez.)
-
lorenzen
aktív tag
válasz
winkloyd #4795 üzenetére
a H 264, az a magyar DVB-T-nél is alkalmazott MPEG-4
Pongyolán fogalmazva, az mpeg4 része a h.264.Tudtok-e terhelőt vagy támogatót mondani a SkyStar HD2-ről?
Mindkettőt.
Magyarországon nagyon elterjedtek a Technisat SkyStar kártyái.
Itt nézelődj. [Esetleg itt is.]
Látni fogod, vannak akik szenvednek vele, vannak akik gond nélkül használják. Saját tapasztalatom nincs, tehát se jót, se rosszat.A Technotrend kártyáit nem érdemes venni. A gyártót elmosta a válság. Az utód már nem viszi tovább a PC-s vonalat. Drájver támogatás nem várható. (Pedig jó minőségű cuccokat gyártottak.)
-
GBogyó
tag
válasz
winkloyd #4786 üzenetére
Egy lekérdezést próbálok belinkelni, amelyen francia kódolatlan adásokat láthatsz, remélem sikerül: KingOfSat
Én annyi tippet mondanék, hogy win7, vagy vista 64 bites driver is legyen hozzá, amúgy nézz körül a Leadtek háza táján: LHSite
Nem vagyok elfogult, de ezt ismerem. Ezen felül persze van még sok jó eszköz is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest