Hirdetés
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- VHS digitalizálás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz
Misi 007
üzenetére
tudtommal ez egy ali chipes cucc, nagyon hasonló van nekem is, csak szerintem régebbi és más gyártó.
szóval nekem van 2 db látszólag teljesen egyforma LG 320GB-os 2.5"-os külső hdd-m.
Aztán belül meg tök mások, az egyik szeret gyakran parkoltatni fejet, a másik kevésbé.
Az egyikben wd a belső hdd, a másikban nem tudom.
Egy szó mint 100, csak az egyiket szereti a STB, a másikkal csinál érdekes dolgokat. Beletekeréskor újraindul, van hogy a felvételt sem vette fel végig, lejátszás leállításakor újraindul, stb.
Ez a hdd volt az, amelyik gyakran parkoltatta a fejet. Most a másikkal szinte teljesen jó a cucc, csak nagyon elvétve jön elő ez a hiba, míg a másikkal szinte naponta. Szóval nagyon nem mindegy a hdd fajtája.
Amúgy a dune-nek meg mindegy milyen a hdd, az kevésbé kényes erre. -
Kernel
nagyúr
válasz
Misi 007
üzenetére
USB3 tud érdekes dolgokat produkálni. Épp ma volt szó róla másik topikban, hogy USB3 pendrive-ra másolt Windows telepítő elindul, utána nem találja saját magát.
USB2 pendrive-ról rendesen működik ugyanaz.
A linkelt eszköz USB 2.0 támogatással rendelkezik. A kompatibilitás egy dolog, legfeljebb a gyakorlatban mégsem működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Milyen monitort vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- BestBuy ruhás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- alza vélemények - tapasztalatok
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann