- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee145
tag
válasz
w.miki #17095 üzenetére
Remek. Tehát megy jel tovább. Digitális. Nem akarok plusz csatornákat, semmi olyat amit nem fizettem ki. Tehát amit kifizettem, és dekódolt nekem a box azt tudom fogni egy digitális tunerrel? Mondjuk a fent említett, DVB-C jel fogadására képes eszközzel?
Biztos én vagyok a gyökér, de nem tudom felfogni, hogy miért ne tudnám elkapni azt a kb 60 csatornát amiért fizettem, és amit dekódol nekem a box.
-
Kernel
nagyúr
válasz
w.miki #17010 üzenetére
Nem, a loop csak áthurkolja a bemenő antennajelet 1:1-ben, illetve kicsit erősít rajta, de csak a beiktatási veszteséget kompenzálja.
Tehát majdnem ugyanaz, mintha egy splitterrel kétfelé ágaztatnád a TV-re és a boxra, de a loop praktikusabb, jobb is. Csak az aktív áramkör miatt mindig áramot is kell kapnia a boxnak (készenléti elég), különben nem erősít, csak gyengít.
Más kérdés, hogy a loop jelével egy hagyományos TV nem tud mit kezdeni, ha az mondjuk csak DVB-T jel.
"Modulálatlan jel" egyébként sem értelmezhető itt, az csak egy valamilyen frekvencia lenne, ami nem hordoz modulációt, információt egyáltalán.
Onnan kezdve lesz vivőfrekvencia, amikor már visz is valamit, képet, hangot, valamilyen modulációs eljárással (AM, FM, OFDM stb.).
Az alapsávi kép / hang pedig a SCART-on jön ki.
-
-
Kernel
nagyúr
válasz
w.miki #17007 üzenetére
Annál Cable Out néven van a Loop, de ugyanaz.
RF-out külön szokott lenni, ami egy kiválasztott UHF-csatornát modulál az alapsávi A/V jellel.
Videómagnóba mehet a SCART is, sőt az ad jobb minőséget, nem az RF.
Más kérdés, ha a SCART a TV-hez kell, de van olyan is, hogy a videómagnón átmegy, vagy létezik SCART elosztó is, ami elvileg nem is elosztó, hanem közösítő lenne hivatalosan, csak elosztásra is szokták használni, és járhat némi szintcsökkenéssel (videokontraszt csökkenése).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest