- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
Új hozzászólás Aktív témák
-
PikkPukk
csendes tag
Én csak arra lennék kíváncsi, hogy "part_wish" vajon kicsoda? Valami AH-s ember? Mert, hogy olyan klasszul lehurrogott engem, mikor mondtam, hogy elsősorban az AH akadályozza a DVB-T terjedését...
(na meg mindenki más is)
Az AH meg egyszerűen hülye is. Miért nem csinálják meg a DVB-H helyett a fizetős DVB-T-t? Részben ingyenes, nagyobbrészt fizetős csatikkal. Már létezik olyan technológia, amivel mobilon is nézhető a DVB-T (az más dolog, hogy kapni még nem lehet)... Magyarán tök fölösleges a mobiloknak külön rendszert kiépíteni...
-
Capella
senior tag
Hát igen.
Azért van néhány érdekes eleme. Egyik, hogy nemrég fentebb kicsit alábecsültem - persze szándékosan- a dekóderes pártpolitikai adók előfizetőinek számát. Nem tizen, hanem háromszázan vannak.
Továbbá a cikk szerint nem a MIG-es hókuszpókusz, vagy hasonló, hanem a totál felesleges DVB-H erőltetése miatt van gyatra, tetőantennára kihegyezett vétel. -
Capella
senior tag
A tévék saját honlapján érdemes szétnézni.
Az m1-m2 műsorújság pl. jelzi, hogy SD ltr(16.9), illetve:
"A kutyák története (Dogs that changed the world)
Angol ismeretterjesztõ film
2/2. rész: Formatervezett ebek
2005
m1HDCAM, HD-Színes, alámondás/sztereó"A Dunát még nem figyetem ki. [link]
Illetve van még a Port.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest