- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
learner
csendes tag
Szia!
Jelenleg még SmartDVB-t használok, de épp ideje lenne váltanom egy másikra, mert amit említettél, azaz az M1 HD, M2 HD, és a DUNA HD "kocka", az aspect ratio-t manuálisan kell állítanom 16:9-re, ha helyes méretben szeretném nézni a képet.
Ha a Duna II Autonómia-t nézem, és közben képméret váltás van (akár 4:3 -> 16:9, vagy 16:9 -> 4:3) vagy az aspect ratio-n állítok, vagy elkapcsolom a csatornát, majd vissza, és ekkor már helyes képarányt állít be az alkalmazás.
Azonban most, hogy az RTL klub elkezdett 16:9-et is használni, a 16:9-ben sugárzott képtartalomnál vagy nézem a fekete csíkokat alul, felül, meg oldalt, vagy az aspect ratio-t állítom 'zoom 16:9 embedded in 4:3'-ra, azonban ha ezt így hagyom, és 4:3-as arányú műsor következik, akkor ugye még mindig zoom... aspect ratio-ban vagyok, azaz levág a 4:3as arányú képből...
Összegezve, sehogy sem tudom megoldani, hogy automatikusan felismerje a kapcsolójeleket.
Jelenleg milyen szoftvert használsz DVB-T vételre? Meg vagy vele elégedve, vagy szintén vannak gyerekbetegségei?
Előre is köszi
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest