Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Igen, valóban, mivel ac3 hanggal vettem fel, ezért néhány lejátszó (igen, pl vlc) megkergül tőle, ha tsdoctor nem hozza helyre (kmplayert pl nem zavarja, simán lejátsza, de mpc-hc is viszi). Ellenben ha az mp2 hangot veszem fel, akkor vlc sem siránkozik. Lehet, hogy mégsem volt jó ötlet így feltenni próbára, na mindegy, elnézést érte. Engem nem zavar már, mert tudom javítani, ha kell.
VLC-vel is van hang, csak hangsávot ("b" bill.) kell váltani. Mindkét hangsávot is felvehettem volna, úgy az mp2 lenne az alapértelmezett.
A VLC úgy vettem észre, PID sorszám alapján játsza le az adatfolyamot. Az első pl az m1-en a videó sáv, a második az mp2, a 3. a TXT, a 4. az ac3 hang. A VLC meg játszaná le az mp2-őt, de mivel csak a sorszáma van ott, amúgy adat nincs hozzá, nem keresi tovább, míg megtalálná az ac3-at.A SmartDVB veszi fel így egyébként.
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egérpad topik
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3433
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest