- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Igen, valóban, mivel ac3 hanggal vettem fel, ezért néhány lejátszó (igen, pl vlc) megkergül tőle, ha tsdoctor nem hozza helyre (kmplayert pl nem zavarja, simán lejátsza, de mpc-hc is viszi). Ellenben ha az mp2 hangot veszem fel, akkor vlc sem siránkozik. Lehet, hogy mégsem volt jó ötlet így feltenni próbára, na mindegy, elnézést érte. Engem nem zavar már, mert tudom javítani, ha kell.
VLC-vel is van hang, csak hangsávot ("b" bill.) kell váltani. Mindkét hangsávot is felvehettem volna, úgy az mp2 lenne az alapértelmezett.
A VLC úgy vettem észre, PID sorszám alapján játsza le az adatfolyamot. Az első pl az m1-en a videó sáv, a második az mp2, a 3. a TXT, a 4. az ac3 hang. A VLC meg játszaná le az mp2-őt, de mivel csak a sorszáma van ott, amúgy adat nincs hozzá, nem keresi tovább, míg megtalálná az ac3-at.A SmartDVB veszi fel így egyébként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest