- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
zhagyma #6914 üzenetére
Nem, sajna szépen lassan növekednek.
Most 60cm-el odébb toltam az ablakban. A Q felugrott 99-re, nem ingadozik, 8 perc alatt csak a continuity error 2, a többi 0.Kicsit randa, hogy az ablakban van, meg lógnak a kábelei, de pöpecül működik. Még mindég meg vagyok lepődve!
-
gr89
csendes tag
válasz
zhagyma #6914 üzenetére
Szerintem ez az IC már megdöglött a hőtől, vagy nem tudom. Ma vettem egy másikat, ha az megjön, akkor kap egy alapos átnézést és egy hűtést egyből, és reménykedek, hogy nem jut erre a sorsra.
Az átforrasztás már megvolt, levettem az IC-t kapott új forrasztópasztát és vissza lett forrasztva bőséges ónnal. Így sem csinál semmit, bár melegedik. Az a baj, hogy otthon, ahol a cuccaim vannak a javításhoz, ott nem fogható az adás. itt Debrecenben meg lenne adás ,csak eszközöm nincs a kísérletezéshez. Azért a fél műhelyem nem hozhatom ide.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL T40 EMC Szerver
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest