- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Kuponok....
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
PikkPukk #617 üzenetére
Én is úgy olvastam hogy a DVB-H -nak előfizetési díja lesz, 2-3k körüli összegre emlékszem. Azt is olvastam hogy más országokban nem igazán vált be, a műsorok közül amit néznek is, leginkább a sport közvetítések, a fél óránál nem hosszabb sitcom -ok, és a hírek a leginkább vonzóbbak. (egyébként nem hiában próbálkoznak a DVB-T vevőkkel ellátott mobiltelefonokkal, hiszen ott lesz jópár ingyenes csatorna, pl. [link])
#618: ahogyan a közleményekben olvasni lehet, 3 HD adónk lesz, tervezetten az m1, m2 és a Duna TV. Ezek így hárman pont beleférnek egy mux -ba a csökkentett bitsűrűség mellett. A másik muxon ~8-10 SD adás fér el (ez kb. 2-3Mbit/s -es adatsebességet jelent csatornánként), ide fog bekerülni sztem a kódolt ATV és Hír TV, említették hogy szabadon nézhető lesz a ViaSat3 illetve az a Humor vagy micsoda. Ezen felül most 60 napig dönthet a tv2 és RTL Klub hogy ide be kíván-e jutni. Ezzel a második mux 3/4 -e is betelt, még 2-4 adónak marad hely, további mux csatornahelyeket a tv2 és RTL Klub későbbi analóg leállításával fognak kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Temu
- Xbox Series X|S
- Küszöbön az androidos PC-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! HP Z8 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest