Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A kérdés...
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
premete
üzenetére
ha leadtek tunernek mondja magát, akkor lehet, hogy megy vele az ő pvr2 programjuk is: [link]
A tied milyen tuneres? Azt tudom hogy AF9015-ös az egyik chip, de a tuner chip emellett lehet többféle, ahonnan én rendeltem [link] ott TDA18218 tuneres változat volt, amihez patchelni kellett linux alatt a v4l-dvb csomagot. Ha az ebay-es eladónál olyan van ami más tuneres, amit esetleg a linux is ismer alapból, akkor inkább onnan fogok rendelni néhány darabot én is a házon belüli stremeléshez

Az enyémről könnyen lejött a műanyag burkolat, ha az antenna felőli végénél körömmel szétnyitottam. Esetelg tudnál képet csinálni róla, vagy máshogy ki lehet deríteni a tuner chip típusát?
Drivert innen is lehet tölteni az eszközhöz: [link]
vagy akár a leadtek oldaláról is: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- OpenWRT topic
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Assetto Corsa Rally
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fotók, videók mobillal
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- Precision 5560 27% 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ELADÓ iPad 9th cellular 64 GB space gray - "láthatatlan" karc a kijelzőn, képeket csatoltam
- T14 Gen2i 27% 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann