- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Új kedvenc játékom és első benyomások
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
Melyik szobaantennát ajánljátok ?
Nyáron vettem egy kínai noname csodavevőt (a Homesys szerint AF9015 BDA Filter), nyár óta csak porosodik mivel a gyári botantennával semmire sem mentem, most használatba szeretném venni (persze ha nem derül ki, hogy hibás). -
tjb007
nagyúr
Kéne egy kis segítség.
Vettem egy ilyen kínai csodát viszont fingom sincs, hogy hogyan lehetne működésre bírni.
Tudna valaki segíteni ? -
tjb007
nagyúr
Sziasztok!
Laptophoz szeretnék egy olcsó de működő, használható digitális USB -s tunert. Semmi extra igényem nincs, azt a pár szabadon fogható tv adót szeretném vele nézni.
Max. keret egyenlőre nincs, az ajánlott tunerektől fog függni.Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest