Hirdetés
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs 4770)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
z00mhead
üzenetére
Egy éve pont egy ilyen nagyon olcsót rendeltem ebayről. Akkor valamiért nagyon nem sikerült beüzemelnem. Valami E186 chipsete volt, vagy mi a szösz. Lehet azóta már van ezekhez újabb driver amivel megy rendesebben, lehet rendelek megint egy ilyet, ha azt mondjátok működik, akkor mennie kell.
Amúgy én most ezt nézegettem: http://alcordigital.hu/termek/alcor_dtv_hs_digitalis_vevo
Ilyen 6500ft-ért megkapható már. -
ArGab
őstag
válasz
z00mhead
üzenetére
Legutolsó linkelt van nálam, külsőre legalábbis pont ilyen, meg a távirányító is, csak nekem volt hozzá külső antennához való átalakító is, és talán 2500 volt mikor vettem 1-2 hónapja. BDA-s driver, Win7 automatikusan felteszi (WinFast DTV Dongle Gold BDA-nak írja a nevét). Működik eddig hibátlanul (ProgDVB-vel ment és Splash Lite-tal), bár eléggé melegszik használat közben, ez nem tudom mennyire normális (kézzel megfogni már pont kellemetlenül meleg). Még saját botantennájával is megy jobb pozícióban, mint ahol éppen lakom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Posta, csomagküldés
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs 4770)
- Nintendo Switch 2
- Automata kávégépek
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- …és akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
wassermann