- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
z00mhead #5585 üzenetére
Egy éve pont egy ilyen nagyon olcsót rendeltem ebayről. Akkor valamiért nagyon nem sikerült beüzemelnem. Valami E186 chipsete volt, vagy mi a szösz. Lehet azóta már van ezekhez újabb driver amivel megy rendesebben, lehet rendelek megint egy ilyet, ha azt mondjátok működik, akkor mennie kell.
Amúgy én most ezt nézegettem: http://alcordigital.hu/termek/alcor_dtv_hs_digitalis_vevo
Ilyen 6500ft-ért megkapható már. -
ArGab
őstag
válasz
z00mhead #5585 üzenetére
Legutolsó linkelt van nálam, külsőre legalábbis pont ilyen, meg a távirányító is, csak nekem volt hozzá külső antennához való átalakító is, és talán 2500 volt mikor vettem 1-2 hónapja. BDA-s driver, Win7 automatikusan felteszi (WinFast DTV Dongle Gold BDA-nak írja a nevét). Működik eddig hibátlanul (ProgDVB-vel ment és Splash Lite-tal), bár eléggé melegszik használat közben, ez nem tudom mennyire normális (kézzel megfogni már pont kellemetlenül meleg). Még saját botantennájával is megy jobb pozícióban, mint ahol éppen lakom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest