- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Argos: Szeretem az ecetfát
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
Vagy beleőrül végleg.
Annyiban jobb, hogy az megtalalta a transzpondereket az egyik frekijenek a megadasanal, es onnantol olajozottan ment a kereses.
Na szóval. A kártya tényleg nem nagy szám, több elektronika van egy piezos öngyújtóban.
Vista (x64) alatt csinál hülyeségeket, de én inkább a kodekkel teleszemetelt rendszerre fognám, miutan beallitottam a megfelelőeket (gyári terratec, DxVA ON) és EVR-re kapcsoltam, a HD csatornak 25-30%-ot esznek 2x2,6GHz-ből. A kereses is gyorsan lezajlott, től/ig frekit meg kell adni, hogy ne az egeszet nezze vegig, illetve a Symbol rate-et és a QAM-et is. Különben az egészet végigpróbálja!!! (QAM16-QAM1024, össz 19 adat!)
W7 (x64) alatt eddig probléma nélkül megy, gyári kodekekkel alapból, a felvett .ts file-t a WMP gond nelkul visszajátssza!
A felvétel csak .ts formatumban megy nalam. Illetve a gyari progival mukodik a PIP funkcio is!
Amit nem bánok az az, hogy CI slot nélkülit vettem, mert ahhoz még kell egy CAM és a kártya ugye, de a CAM-ok 8-10e pénznél kezdődnek... retkek.
A kedvenc csatimről itt van még egy adat és egy sample. Utobbi megy rendesen nekem, amint irtam.
Nem tudom meddig fog nalam maradni, valoszinuleg haveré lesz, mert a nagyja adót mi kódoltan kapjuk, ő meg digis. Sajnálom, de nincs eddig megoldás rá, CI+CAM+kártya kombó egyrészt drága lenne, másrészt pedig véleményem szerint csak új előfizetés mellett oldhatnám meg. Softkey-es dologba pedig nem kívánok belefolyni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest