Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sonar: Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
Vagy beleőrül végleg.
Annyiban jobb, hogy az megtalalta a transzpondereket az egyik frekijenek a megadasanal, es onnantol olajozottan ment a kereses.Na szóval. A kártya tényleg nem nagy szám, több elektronika van egy piezos öngyújtóban.
Vista (x64) alatt csinál hülyeségeket, de én inkább a kodekkel teleszemetelt rendszerre fognám, miutan beallitottam a megfelelőeket (gyári terratec, DxVA ON) és EVR-re kapcsoltam, a HD csatornak 25-30%-ot esznek 2x2,6GHz-ből. A kereses is gyorsan lezajlott, től/ig frekit meg kell adni, hogy ne az egeszet nezze vegig, illetve a Symbol rate-et és a QAM-et is. Különben az egészet végigpróbálja!!! (QAM16-QAM1024, össz 19 adat!)
W7 (x64) alatt eddig probléma nélkül megy, gyári kodekekkel alapból, a felvett .ts file-t a WMP gond nelkul visszajátssza!
A felvétel csak .ts formatumban megy nalam. Illetve a gyari progival mukodik a PIP funkcio is!
Amit nem bánok az az, hogy CI slot nélkülit vettem, mert ahhoz még kell egy CAM és a kártya ugye, de a CAM-ok 8-10e pénznél kezdődnek... retkek.
A kedvenc csatimről itt van még egy adat és egy sample. Utobbi megy rendesen nekem, amint irtam.
Nem tudom meddig fog nalam maradni, valoszinuleg haveré lesz, mert a nagyja adót mi kódoltan kapjuk, ő meg digis. Sajnálom, de nincs eddig megoldás rá, CI+CAM+kártya kombó egyrészt drága lenne, másrészt pedig véleményem szerint csak új előfizetés mellett oldhatnám meg. Softkey-es dologba pedig nem kívánok belefolyni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Arc Raiders
- Gumi és felni topik
- Kuponkunyeráló
- Akciókamerák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen TV-t vegyek?
- Napelem
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Annyiban jobb, hogy az megtalalta a transzpondereket az egyik frekijenek a megadasanal, es onnantol olajozottan ment a kereses.
wassermann