- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Argos: Szeretem az ecetfát
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
wassermann #20157 üzenetére
nekem anno a régi raspberry pi-kkel volt bajom, azokon ha egy lassú (smartcard reader) és gyors (tv tuner) usb módot használó eszközöket kevertünk, akkor hajlamos volt lefagyni az usb-je. Ezért a kártyaolvasó megkapta az egyik pi1-et és így nem akadt össze a tunerrel. Nem tudom az újabbakkal van -e hasonló baj, lehet a régin is javították.
Pécén nem kéne ilyen gond legyen. Ha a dvbapi problémás, akkor lehet próbálni másik protokollt használni a kártyaolvasó és a tvheadend közt. Nekem oscam kezelte a kártyaolvasót. Abban newcamd protokollal használtam legtöbbet, de azt hiszem tudott működni dvbapival is.
A kártyaolvasónak csak annyit kellett tudnia, hogy linux támogassa (pivel alapból, mert arm-ra nem volt más driver, pécére telepítős driver is jó volt). Mivel itt nem egy pici mikrokontroller kezeli a dekódolást, hanem az oscam, ezért nem volt abban sem limit, hogy hány csatornát nézek / rögzítek egyszerre.
Meg régebben volt egyik fórumtárs aki nassal akarta összehozni és ott a konténerben futtatás meg hasonlók miatt azt hiszem valamit külön kellett tenni, talán akártyaolvasót kellett egy kis raspire kiraknia, mert ahhoz nem volt működő szoftver a nasra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- LG Ultragear 27GN60R (fekete szín)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest