Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
válasz
nfsu17 #13407 üzenetére
De ez a kisebbik gond, hiszen gondolom egyértelmű, hogy amíg csak egy kártya van, eddig csak az egyik eszköz működik. Viszont ha össze tudja hozni a felvevőben is, hogy működjön, akkor már csak kell kérnie még egy kártyát a UPC-től az előfizetése mellé. (Na persze lehet, hogy ez sem lesz egyszerű, mert el tudom képzelni, hogy a UPC-nél nem tudják felfogni azt a szituációt, hogy valakinek egy háztartásban két kártyára lenne szüksége.
)
Esetleg még érdemes utánanézni, hogy szoftver frissítéssel megoldható-e a probléma, mert most keresés közben pl. Panasonic felvevőhöz találtam szoftverfrissítést és ha jól értettem éppen az a célja a frissítésnek, hogy kezelje a CI+ -t. (Hiszen én is rosszul fogalmaztam, nem konkrétan a foglalat ami CI+, hanem az azt kezelő szoftver.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest