Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Bár én nem foglalkoztam ezzel, de az Indexen szoktam látni egy szaktopikot: Easycap videódigitalizáló
VHS to DVD 2.0 SE, még a 720×576-ot sem tudom beállítani
4.0-ban látható ilyen beállítás, ha megnézed a linkelt fórum képeit.
Jobb lenne a 720-nál még nagyobb
Teljesen felesleges lenne 720 vízszintes képpontnál többet rögzíteni, ha a PAL eleve nem is továbbít többet. 576 látható sor mellett, ami legfeljebb VHS-nél nincs teljesen kihasználva, de a TV egyébként attól még nem vált üzemmódot, vagyis a sorok száma (sorfrekvencia) fizikailag változatlan. Viszont egy ilyen digitalizálóra elvileg a TV-adás kompozitjelét is köthetnénk, akár egy VHS-magnó tunerjéről, akár egy TV SCART-kimenetéről, olyankor jogos a felvétel 576 soros igénye is.
25 FPS-es, ez lószar.
Ez érdekes kérdés, miután rájössz, hogy a PAL-adás világéletében 50 Hz interlaced volt, ami azt jelenti, hogy másodpercenként 50 félkép = 25 teljes kép = 25 FPS.
Az elmentett file típusa meg mpg, nem értem miért.
Talán mert a program standard DVD specifikus (VHS to DVD)?
Hogyan lehet csak a sztereó hangot rögzíteni wav-ban videó nélkül?
Nagyon egyszerű, minden hangkártyán van vonalbemenet, így további eszköz nem szükséges. Laptopon már kellemetlenebb, mert a mikrofonbemenet túl érzékeny a vonali szintű, több száz mV nagyságrendű jel feldolgozásához, ezért azon túlvezérlődik, torzulna a jel.
Programnak pedig az ingyenes Audacity nagyon korrekt. Profi módon lehet vágni vele az anyagot, és még sok mindent tud.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- iPhone topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hobby rádiós topik
- Philips LCD és LED TV-k
- gerner1
- Milyen TV-t vegyek?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- Steam Deck vadi új 512GB SSD-vel, 100% akku, Windows 11 Pro, tok, töltő, karcmentes, mint az új!
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
- AKCIÓ! Dobozos új Lenovo Yoga Slim9 Laptop! / i7-1165G7 16 GB 1 TB SSD UHD IPS TOUCH Garancia
- Intel 12th gen. i5-12500 / B660M / 16GB DDR4 félkonfig
- Toshiba Survillance S300 Pro 8 TB megfigyelőrendszerekhez - 2 db
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing - Samsung Galaxy A56 5G 5G sebesség, nagy kijelző, stabil üzemidő 8/256 GB
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann