Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DarkByte

addikt

válasz #65675776 #1164 üzenetére

Megmondom őszintén, nem próbáltam hogy pontosan mit tud a TMPGEnc ilyen téren. Az utóbbi hsz -em után néztem hogy lehet-e vele remux -olni ts -t mpg -be az MPEG Tools részen (program stream), de nem engedte, illetve most már az általad leírtak alapján akkor nem is lehetséges a H.264 miatt.
    _____________________________________________________________________________
    Egyébként nagyon szívesen látnék eszközöket amivel a HD TS -ekkel lehet mindenfélét csinálni.
    Ha újratömöríteni akar az ember, akkor valahogy el kell juttani a képet a kódoló progihoz (VirtualDub vagy MeGUI esetemben). Én eddig az DGAVCDec/DGAVCIndex -et találtam mint frameserver AviSynth -hez. Sajnos ez nem igazán működik hibátlanul, vagyis inkább az ffmpeg dekódoló amit használ (nem a legtökéletesebb a hibajavítás valószínűleg a DVB -ről mentett stream -eknél, mert az itt felrakott ts -ek szinte mindegyikével vannak hibái, mások szerint viszont Bluray forrásokkal tökéletesen működik). Létezik még a DGAVCDecNv variánsa ami az nVidia kártyák CUDA programozhatósági lehetőségeit használja ki, és a dekódolást teljesen a kártyával végezteti. Bár a fórumok szerint ez gyakorlatilag tökéletes megoldás, nem ingyenes, ráadásul nincs nVidia kártyám erre a célra (és valószínűleg nem is lesz). :( Alternatív módszer a DirectShowSource használata az AviSynth -ben, ami a felrakott kodekeket (akár CoreAVC) tudja használni, viszont ez eléggé vegyesen működik megint csak; a hang szinkronizáció sem működik szinte sose hibátlanul.

• radi8tor

MODERÁTOR

válasz #65675776 #1164 üzenetére

Akkor azt mondod, nagyúr, hogy várjak még egy kicsit a 3200H vásárlásával, mert jön a 4300 DH?
    1-2 hónapos távlatban terveztem tunerkártya vásárlását...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés