- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- votlage71: Kábel menedzsment
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
zhagyma #1125 üzenetére
Szinte biztosra vélem hogy az utóbbi 1440x1080 -as HDV felbontást fogják használni (off korz' ez megjelenítéskor 16:9 -re nyújtva jelenik meg). Engem a hangsáv kérdése foglalkoztat még, a tesztidőszakban az erősen korosodó mp2 -t használták; reménykedem hogy ezt becserélik egy AC3 -ra, Stereo esetén 192kbps már bőven jó lenne, illetve nyitva hagynák az időszakos 5.1 -re váltásra lehetőségét (AC3@384kbps és ilyenkor valamivel lejjebb esik a videó bitsebessége, vagy már eleve fent tartják neki a helyet). Persze nem tudom kodekek között egyáltalán lehet-e menet közben váltani (tehát úgy hogy nézem az adást még MP2 -ben és a soron következő műsor már 5.1 AC3 -al szól és nincs akadás), lehet az sem jelent gondot. Talán egyébként még AAC-LC jöhetne szóba, csak azt nem tudom ez mennyire elterjedt a set-top-box -ok esetében; ilyen szempontból az AC3 sokkal szerencsésebb választás.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI MAG 341CQP QD-OLED 34" UWQHD ívelt Gaming monitor + több mint 3 év garancia
- Sony PlayStation 5 Media Remote eladó
- Eladó Xiaomi Mi 10 5G 8GB / 128GB Twilight Gray Szinte karcmentes!
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladó SAMSUNG Odyssey G3 LS24AG320NRXEN 24'' Sík FullHD 165 Hz 16:9 FreeSync VA LED Gamer monitor
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- Silvercrest Rajztábla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest