Hirdetés
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
zhagyma #1125 üzenetére
Szinte biztosra vélem hogy az utóbbi 1440x1080 -as HDV felbontást fogják használni (off korz' ez megjelenítéskor 16:9 -re nyújtva jelenik meg). Engem a hangsáv kérdése foglalkoztat még, a tesztidőszakban az erősen korosodó mp2 -t használták; reménykedem hogy ezt becserélik egy AC3 -ra, Stereo esetén 192kbps már bőven jó lenne, illetve nyitva hagynák az időszakos 5.1 -re váltásra lehetőségét (AC3@384kbps és ilyenkor valamivel lejjebb esik a videó bitsebessége, vagy már eleve fent tartják neki a helyet). Persze nem tudom kodekek között egyáltalán lehet-e menet közben váltani (tehát úgy hogy nézem az adást még MP2 -ben és a soron következő műsor már 5.1 AC3 -al szól és nincs akadás), lehet az sem jelent gondot. Talán egyébként még AAC-LC jöhetne szóba, csak azt nem tudom ez mennyire elterjedt a set-top-box -ok esetében; ilyen szempontból az AC3 sokkal szerencsésebb választás.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest