Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Ha minden igaz a műholdas adásnál szinte mindegyik szolgáltató párosítja a kártyát és a beltérit, így csak a szolgáltató eszközével működik. Ha valamelyikhez lehet kérni box helyett cam modult, akkor azt valószínűleg bele lehet CI slotos számítógépes tunerbe. DVB-s2 tuner kell egyébként (a sima S az a régebbi fajta).
Ha jól tudom ennél a szolgáltatónál saját eszközzel is megy a kártya: [link] - ez feltöltőkártyás szolgáltatás.
De van egy másik havidíjas szolgáltatásuk is, ott úgy tudom ez is csak az ő eszközükkel megy.
A lényeg, hogy kérdezd meg az esélyes havidíjas szolgálatatókat, hogy ci slotba való cam modult lehet -e kérdni a set top box helyett. És olyan dvb-s2 tunert keress, aminek van CI slotja, amibe a szolgáltató cam modulja tehető. Pl ez: [link]
Ha ez nem lehetséges, akkor csak a box analóg kimenetéről analóg videobementes tuner vagy digitalizáló segítségével lehetséges a pécén nézni az adásulat. Ez viszont nem biztos hogy érdemes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / RTX 3060 / 256SSD + 1TB HDD
- ÚJ! Logitech Astro A50 Gen. 4 vezeték nélküli Gamer fejhallgató + Bases Station!
- Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( esim ) SM-L305 okosóra - dobozában!
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Nothing Phone 3 A024 12GB / 256GB Black (Egyszer beüzemelt)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
wassermann