Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sonar: Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Kernel nagyúr http://en.wikipedia.org/wiki/PAL PAL-B/G/D/K/I The majority of countries using PAL have television standards with 625 lines and 25 frames per second, differences concern the audio carrier frequency and channel bandwidths. Standards B/G are used in most of Western Europe, Australia and New Zealand, standard I in the UK, Ireland, Hong Kong, South Africa and Macau, standards D/K in most of Central and Eastern Europe and Standard D in mainland China. Most analogue CCTV cameras are Standard D. Systems B and G are similar. System B is used for 7 MHz-wide channels on VHF, while System G is used for 8 MHz-wide channels on UHF (and Australia uses System B on UHF). Similarly, Systems D and K are similar except for the bands they use: System D is only used on VHF, while System K is only used on UHF. Although System I is used on both bands, it has only been used on UHF in the United Kingdom due to 405-line TV services on VHF operating until the 1980s. 
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- Hardcore café
- TCL LCD és LED TV-k
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Sorozatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÚJ ÁRU 10.22.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 4-13. gen gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

wassermann
 wassermann