Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Optimus_AMD
csendes tag
Értem. Akkor a TMPGEnc-et állítgatom be máshogy. Köszönöm a segítségeteket.

-
Optimus_AMD
csendes tag
Köszi a hozzászólásokat!
A DV Avi minöséget már értem miért ilyen, de az létezik, hogy a DVD-re írt anyag olyan sokkal rosszabb, mint az eredeti szalagról játszott? Érdemesebb beruházni egy asztali DVD íróba? -
Optimus_AMD
csendes tag
Sziasztok!
A problémám a következö:
Van egy Sony HC-40-es DV kamerám, van Firewire kártyám, van jó Adobe Premiere progim, de amikor leszedem az anyagot vinyóra (DV formátumú AVI: 1 óra kb.13 giga) a minösége igen csak kifogásolható. Kipróbáltam más programokkal is (Movie Maker, Pinnacle Studio 9, Ulead Video Studio), de a minőség ugyanolyan sz**. Pixeles, csúnya recés szélek, olyan mintha 320x200-ban lenne. Ha én ebből csinálok DVD-t az még rosszab lesz.
Tudom, hogy van egy csomó topic DV-ről DVD-re , át is olvastam őket, de sehol ilyen hibára nem leltem. Arra gondoltam, hátha valami codec hiba, le is töltöttem a Canopus-tól codec-et, de nem tudom pl. a Pinnacle Studio 9-ben, hogy lehet azt kiválasztani.
Ha tudtok, pls segítsetek, mert az esküvöi videóinkat se tudom kiírni jó minőségben és még nem szeretnék elválni (a nejem igen, ha nem oldom meg
).
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

).