Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Optimus_AMD
csendes tag
Értem. Akkor a TMPGEnc-et állítgatom be máshogy. Köszönöm a segítségeteket.

-
Optimus_AMD
csendes tag
Köszi a hozzászólásokat!
A DV Avi minöséget már értem miért ilyen, de az létezik, hogy a DVD-re írt anyag olyan sokkal rosszabb, mint az eredeti szalagról játszott? Érdemesebb beruházni egy asztali DVD íróba? -
Optimus_AMD
csendes tag
Sziasztok!
A problémám a következö:
Van egy Sony HC-40-es DV kamerám, van Firewire kártyám, van jó Adobe Premiere progim, de amikor leszedem az anyagot vinyóra (DV formátumú AVI: 1 óra kb.13 giga) a minösége igen csak kifogásolható. Kipróbáltam más programokkal is (Movie Maker, Pinnacle Studio 9, Ulead Video Studio), de a minőség ugyanolyan sz**. Pixeles, csúnya recés szélek, olyan mintha 320x200-ban lenne. Ha én ebből csinálok DVD-t az még rosszab lesz.
Tudom, hogy van egy csomó topic DV-ről DVD-re , át is olvastam őket, de sehol ilyen hibára nem leltem. Arra gondoltam, hátha valami codec hiba, le is töltöttem a Canopus-tól codec-et, de nem tudom pl. a Pinnacle Studio 9-ben, hogy lehet azt kiválasztani.
Ha tudtok, pls segítsetek, mert az esküvöi videóinkat se tudom kiírni jó minőségben és még nem szeretnék elválni (a nejem igen, ha nem oldom meg
).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Új/Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M4 /24GB/1TB - Ezüst - MAGYAR - 15 Ciklus - 2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

).