- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
Új hozzászólás Aktív témák
-
Happy187
tag
Sziasztok! Boccs azért mert nem vág témába a kérdésem. Most vettem egy laptopot (Acer Aspire 5610, Intel T2250 1,73 GHz (2 mag), NVidia GeForce Go 7300-as videokártya, 1 GB memória, Vista). A problémám a scarface játékkal lenne, mégpedig az hogy nem jelenik meg sehogysem. Csak vonalak, meg 3D síkok jelennek meg, a figuráknak pedig csak az acuk meg a hátuk látszik, és azok is egymástl elcsúszva, a körülöttük lévő épületből/tájból pedig mint mondtam csak vonalak, meg síkok látszanak. Az asztali gépemre ha felraktam minden frankón megjelent csak mivel gyenge volt a kártyám (GeForce FX 5200) nem tudtam rajta játszani. Összehasonlításképp megemlíteném a GTA San Andreas-t, mivel míg az asztali gépemen csak teljesen minimum grafikán futott szaggatás nélkül, a laptopon pedig max grafikával, legyalacsonyabb szintű simitással elfutott döcenés nélkül. szóval a kártya erősségével nincs probléma. gondoltam arra is ogy rosszul rakta fel, ezért újratelepítetem, de ez sem hozott megoldást. Remélem tudtok segíteni. előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Mesterséges intelligencia topik
- Wuthering Waves
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i5 9400 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- 4K Gamer PC //Számítógép // Ryzen 7 9850X3D // 5070Ti // Számla + Több év garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest