Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Pajac: Hawking
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
DummyBoy
senior tag
Jó reggelt mindenkinek!
Éjszakás műszak után most lenne elméletileg reggel
Most ébrednék ... de ma nem aludtam! Jelentősségteljes nap a mai! Ugyanis reggel elmentünk életünk első kisautójáért 
12 óra meló után elég érdekesen alakult ... 130 km autókázás, majd vissza ugyanennyi .. közben persze Teccsó áruház, ''vegyünk bulihordót'' intermezzó ...
Ugyanis mi kis naívak azt hittük, hogy valamilyen szinten egy árakon mozognak a különböző Teccsók ... és emiatt nagy boldogan vettünk egy Radeberger hordót (AZ EGYETLENT!) 3800 HUF-ért, majd mikor valami okból betértünk egy másik Teccsó Hypermarketbe,már kevésbé boldogan vettük tudomásul, hogy itt már csak 2999 HUF ... na mindegy, végülis elég volt egy is ... Én kis butus majdnem vittem sört Komárno-ba ... még jó hogy eszembe jutott, hogy kb.:akkora értelme lenne mint benzint átvinni ...
Lassan belecsapok a 30-ik éber órámba ... szóval kezdek kissé ''punnyadt'' lenni közben ugyan az előbb volt egy órás szundi, de Kedvesem majdnem a hátamon ugrált hogy felébresszen ... de belefér, mert most hosszú szabi jön ... itt a karácsony ...
Karácsony: Ez olyan mint a majális
Hisz ez is a szeretet ünnepe
Egy világméretű bevásárlóünnep
Eccerűen tippem nincs, hogy mivel lepjem meg a szeretteimet ... (Bár az valamilyen szinten vigasztal, hogy ez fordítva is igaz
)
Nem vagyok mai gyerek, de ez lesz az első karácsonyom úgy hogy nem találkozok édesanyámmal ... érdekes lesz, bár biztos felhívom, ez teljesen természetes ... Sajnos necces a hazaút (260km, 3 napos elfoglaltság ...), így idén kihagyjuk ... viszont meglesz életünk első Saját karácsonyfája!
A tavalyi karácsony felejthetetlen volt!
Igazi élmény ... Akkor is éjszakás voltam ...
Idén a szilveszter lesz a hasonló ... dec. 31-én este 6-kor teszem le a lantot ... Örülök ... na mindegy ... mindjárt vége a Zikszaktáknak, úgyhogy asszem lépek, nyomok egy szunyát!
Jó éjt mindenkinek! (Jééé most látom csak ! Fanatikus tag lettem!
)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Logitech G923 + állvány (PS5/PS4/PC) újszerű
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PC Architech NOVA Gamer PC
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 White OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működésse
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most ébrednék ... de ma nem aludtam! Jelentősségteljes nap a mai! Ugyanis reggel elmentünk életünk első kisautójáért
Eccerűen tippem nincs, hogy mivel lepjem meg a szeretteimet ... (Bár az valamilyen szinten vigasztal, hogy ez fordítva is igaz