Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- talmida: My Art II.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
South Velen
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
Én amíg a dubot nem ismertem, kb csak metált hallgattam. (2012 elejéig!) Aztán engem is elért a Skrillex-korszak, amikor én sem zárkózhattam el a dologtól és belehallgattam (pedig az az elvem, hogy ami mainstream, az nem lehet jó, így ki se próbálom). De belehallgattam, és már másodjára is tetszett vmiért. Aztán egyre jobban "tisztult" a fejemben és állt össze Skrillex zenéje, és mivel dubstepnek nevezték, én is elkezdtem erre keresni, ahol is megtaláltam az UKFDubstep csatornát. Már akkor is éreztem, hogy ez az a zenei stílus, amit mindig is kerestem, de eddig soha nem találtam meg. Ráfüggtem, napi 5 -6 órákat hallgattam (most is, de most már más elektronikus zenét is). 2012-ben Skrillexet kicsit megunva hasonló, de tökéletesített "skrillex" stílusban Zomboy lett a kedvencem, majd folyamatosan "haladtam visszafelé az időben igazából, és most inkább a 2009-es, 2010-es dubstepért rajongok. (Datsik, Flux és még sokan mások)
Koncerten egyszer voltam, Zomboyon, Campus Fest-en, óriási volt, remélem jövőre is lesz vmiféle dubstep, vagy legalább keményebb electro house.
Álljanak itt kedvenc előadóim teljesség igénye nélkül: Gemini, Zomboy, Delta Heavy, Datsik, Flux, 501, Feed Me, Krewella, Bar9, Nero, Zeds dead
Egyébként én csípem a trap-et is, de néha "minden szemetet beleraknak" a hangképbe.

Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Nem egy, nyolc képe is van hozzá a Matroxnak
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Alkoholista nevelde
- Motoros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- A pénztárcák imádni fogják az ID-Cooling új CPU-hűtőit
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
- S22 Ultra 512/12
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest