Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
mekker
őstag
válasz Rypejakten #1546 üzenetére
Amúgy ez az ember (Seven Lions) alapvetően tánczenét pörget? Nem igazán ismerem, de belehallgatva a nyári slágerek, meg a nagyon kísérletezgetős számok között mozog a palettája. Tehát hogy így konkrétan mit játszik egy fellépésen?
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
Thome
veterán
válasz Rypejakten #1549 üzenetére
Tévedtem. Belefér mégiscsak, szóval...
-
Rypejakten
addikt
ilyesmit képzelj el, abszolút táncolható EDM, én a pre 2013 számaiért bálványozom főleg, illetve szüksége van a testemnek egy nyugodtabb koncertre is, mert többnyire csak darálós, szétugrálós koncertek kerülnek fel a palettára, ha dubstepről van szó kis hazánkban.
amivel egyébként nincs gondom, csak fő a változatosság.Thome: helyes!
[ Szerkesztve ]
-
Rypejakten
addikt
amúgy király volt, bár már MONXX alatt meghaltam, annyira intenzív volt a szettje, plusz belerakott olyan számokat is, amiket amúgy senki más, de amúgy lebontják a falat:
plusz az a Cookie Monsta x Datsik B2B is brutális volt, kár volt, hogy nem hagyták őket kifulladásig fent a színpadon.
májusi felhozatal:
05. 05. - Trampa & Wiwek @Akvárium
05. 12. - Seven Lions @A38
05. 13. - BadKlaat @Dürer Kert
05. 19. - Doctor P @Dürer Kert
05. 19. - Wonkap @Dürer Kert[ Szerkesztve ]
-
Thome
veterán
válasz Rypejakten #1554 üzenetére
05. 06. - Bear Grillz @A38
Ez lemaradt.
Btw én is ott voltam, Monxx leépített, iszonyat brutál rángatott, utána Trollphace szettje csak bohóckodásnak hatott, Datsik szettje meg nem jött át, negyed óra után feladtam, Cookiet nem vártam meg, de ezt már bánom!
Idén még mindig a Funtcase, Getter, Eptic buli a nyerő nálam.
Ja igen, alig éreztem magam vénnek a sok 16 között. Ész nélkül löknek fel mindent és mindenkit mint a barbárok. Vagy csak öregszem, de 5 éve mikor szintén mentek ezek a bulik, nem voltunk ilyen állatok.
Ilyen zenéket linkelhetnél még, sajnos nagyon kiestem a pixisből, kb 2014-ig követtem aktívan a dubstep szcénát, utána szépen elkoptak az eventek és ezzel együtt énis leálltam.
[ Szerkesztve ]
-
Fecogame
veterán
válasz Rypejakten #1553 üzenetére
Wow, király ez a set, amit belinkeltél. Teljesen átjön a party hangulat
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
Wubz
újonc
Sziasztok, megint én vagyok, igen, megint self-promotion cuccal.
Ezúttal 2 db hardcore stuffról szeretném a véleményetek kérni.
Lényegében azért, hogy képben legyek azzal, hogy mennyire vagyok amatőr,
mennyire van ebben jövőm.Pt. 1:
Ezt egy román sráccal csináltuk, a melódia és a ritmika az ő agymenése
volt, de minden egyes hangot, ami megszólal én kevertem ki, mixeltem le
és aztán mastereltem az egészet. Remélem tetszik.Pt. 2:
Ez pedig egy remix versenyre készült, félig trap, de amúgy dubstep.
Drukkoljatok.[ Szerkesztve ]
-
Fecogame
veterán
Jófélék, az első tényleg kicsit reszelős lett
A másodikhoz annyit fűznék hozzá, hogy operálhatnál kicsit többféle hanggal ( bár a zenekeveréshez egyáltalán nem értek, így komolyabban nem tudok benne segíteni, én csak hallgatom ).
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
mekker
őstag
Az elsőnél nekem nagyon sipítós volt a magas, főleg az elején. Plusz legyen már fajsúlyosabb a bassline, ha egyszer dubstepet csinálsz. Az ütős hangszerek is kissé bazári hatást keltenek, erre nagyobb hangsúlyt kéne fektetni.
A második szám (remix) nekem összeszedettebnek tűnt, illetve voltak benne játékosabb részek, amik tetszettek. Annyit fűznék még hozzá, hogy szerintem próbálj finomabb felvezetést csinálni. Outro meg egyáltalán nem volt, az eléggé hiányzott. Így egy kicsit soknak tűnt a b@szatás egy 3 perces számhoz képest. Egy jó szám kiéhezteti a hallgatót a dropra, azaz tartsd szem előtt a 'kevesebb néha több' elvet.
[ Szerkesztve ]
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
Wubz
újonc
Köszönöm a véleményeket!
Igen az elsőnél sok a 10 Khz feletti freq, azok egy kicsit b#szatják az ember fülét fejhallgatóban (és van elég mély is, csak azért nincs annyira súlya, mert full le van vágva 100 hz felett, mélynomóval viszont reped az ablak ).
A második meg lehet tényleg összeszedettebb, mert arra egy picit több időt szántam mert ugye meg szeretném nyerni a dolgot. Csak azzal így az a bajom, hogy a drop A és B része között nincs felvezetés, vagy semmi, ami jelezné, hogy IGEN, NA EZ MÁR A BÉÉÉ PART!
Tényleg nagyon hálás vagyok nektek, tanulni fogok ezekből!
-
laskr99
addikt
Üdv!
Tudtok mondani olyan dubstepet ami hasonló ezekhez? pl: Spag Heddy: Love on first sine, Permanent és Tristam: Flight, Follow me
[ Szerkesztve ]
-
otto14
őstag
-
Thome
veterán
válasz laskr99 #1561 üzenetére
Nyomasd a Dubstep gutter youtube oldalát. Kb csak ilyenek vannak fenn, szóval...
Más:
Mostanában rászoktam a half time-ra, jelenleg nekem több újat ad mint a dubstep.
Bedobok egyet, hátha más is rákap:Fixate - Rickety Cricket
Ivy Lab - MagikessÉs hogy ne csak off legyek, ez nagyon beadja, egészen a második dropig (2:57). Ott kb teljesen tönkrement a zene:
Mark the Beast - In Love With The Devil (feat. Seids) (DMVU Remix)
-
Rypejakten
addikt
BadKlaat és Seven Lions koncija külön-külön az itteni dubstep élet kicsúcsosodása volt, előbbi még Datsikot és Epticet is lekörözte, utóbbit meg nem kell magyarázzam, olyan gyermeki örömöt és lelki békét éreztem, amikor a Days to come-ot lejátszotta, mint talán még soha koncerten.
-
mekker
őstag
-
mekker
őstag
Flava D & Miss Fire - Closer Egy kis könnyed garage szám
Ha esetleg ismertek hasonlókat, azt szívesen várom.Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
Fecogame
veterán
Seven Lions x Illenium x Said The Sky - Rush Over Me (feat. HALIENE)
omg, ez a zene... Én pedig ehhez hasonlóakat keresek
-
mekker
őstag
-
Thome
veterán
Aki lemaradt getterről az most pótolhatja, megint jön.
-
mekker
őstag
-
Rypejakten
addikt
de rég jártam erre.
a valaha volt leggyönyörűbb szám, mindenféle túlzás nélkül.
-
mekker
őstag
-
mekker
őstag
Mudra: Kala EP
Mudra: Divinorum LP
Krisnás hibrid treppДанное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
Thome
veterán
Tegnapi buli atom volt!
Slander abszolút vitte a prímet.Ezek a krisnás dubstepek pedig nagyon adják!
-
Fecogame
veterán
Mendum - Elysium [NCS Release]
The Void - Lost Language [NCS Release] - Nagyon zúzós, de nekem tetszik
We Are All Astronauts - Ether - Abszolút relax
Main Reaktor - Salvation [NCS Release] - Újabbb zúzás
-
mekker
őstag
JD Reid — Ready feat. Novelist
Egyáltalán nem vagyok oda a grime-os vonalért, de ez nem rosszДанное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
Fecogame
veterán
-
Fecogame
veterán
Seven Lions - Steps of Deep Slumber
Tőle még nem hallgattam olyan számot, ami ne tetszett volna
-
mekker
őstag
Múltkor krisnás dabstepet szállítottam, most jöjjön egy kis kavboj dubstep
Otz - Once Upon A Time
The Widdler - OutlawsДанное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
Fecogame
veterán
San Holo - Light (Deon Custom Remix)
A. G. Cook - Beautiful (Rustie Edit)
The Chainsmokers - Live @ Ultra Music Festival 2016
Ez a party meg hatalmas... Egyszer ki kell jutni egy ilyenre.
-
Fecogame
veterán
-
Fecogame
veterán
-
[ Szerkesztve ]
-
ThuG4LifE
senior tag
Ezt a live szettet sose tudom megunni: Datsik - Live @ UMF Miami 2014
''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
-
Dißnäëß
nagyúr
Re, pár hete fedeztem fel ezt a műfajt és be kell hogy valljam, whoaaa, nagyon jóóó
Viszont a zümmögőt nem bírom (Skrillex & Co).Hozok párat, mi az, ami szerintem "uhh" .. világosabb felől a sötétebb irányába haladva. Világ életemben utáltam a dark-ot, legyen az techno, house, trance (bár abban alig volt "dark" valami) .. erre megérkezek ide és a fülesem könyörög, hogy neeeeee..
Vaun - Listen
Vaun - Colourful
Kryptic Minds - Rule of Language
Leon Switch - Replica
Perverse - Noxii
DCult - Inner PeaceKígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
-
Dißnäëß
nagyúr
Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
-
mekker
őstag
My Nu Leng - Senses a klipet most hagyjuk
-
mekker
őstag
Sorrow: The Twelve EP
Fasza lemez lett, nem tudnék egyetlen számot kijelölni belőle.[ Szerkesztve ]
-
mekker
őstag
-
mekker
őstag
D-Jahsta - Thunderjaw
Nem igazán az én világom, de hátha valakinek bejönДанное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
Fecogame
veterán
-
mekker
őstag
válasz Fecogame #1592 üzenetére
Örülök, hogy még van itt ember. Ennyire uborkaszezon van?
Zeds Dead & Ganja White Night - Samurai
Om Unit - Out Of The Shadows
Az első egy melódikus zene kis droppal, tetszik ez az irány
A második meg egy 140bpm körüli liquid dnb, nagyon megtetszettДанное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
Fecogame
veterán
Seven Lions - December (feat. Davey Havok)
Csak hallgatod, aztán egyszer csak beüt
-
Thome
veterán
Elég nagyot ment Ivory pénteken, ennek margójára:
-
Fecogame
veterán
-
mekker
őstag
-
Fecogame
veterán
#basstest #basshead
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest